Ha nyár, akkor strandkézilabda!

Nagyon büszkék vagyunk felnőtt játékosunkra, Ágoston Nórára, hiszen idén is remek eredményeket tudhat maga mögött.

Mi kérdeztünk, Ő válaszolt. Élményeiről, eredményeiről és az idei szezonról beszélgettünk.

Kértük, hogy meséljen kicsit magáról:
– Ez a negyedik évem az OVB Beach Girlsben. Előtte is strand kézilabdáztam már, de ez az első felnőtt klubcsapatom. A strandkézilabda első látásra szerelem volt. A játék dinamikája, látványossága, a tornák hangulata és természetesen a társaság ami egyből megfogott. Amire a legbüszkébb vagyok az az, hogy tavaly megnyertük a Magyar Kupát, emellett mind a három évben sikerült döntőt játszanunk, az országoson viszont mindig hiányzott valami ahhoz, hogy megnyerjük. Remélem idén ez máshogy fog alakulni és végre mi „állhatunk” a dobogó legfelső fokára.

Milyen az idei évi strandkezilabda szezon? Érzelmekkel teli pillanatokat rögzítettek rólad a Lupa Beach-en megrendezésre kerülő 2021. VI. BUD Cup EBT-n. Hogy érezted magad a pályán?
– A Budapest Cup-nak nem nagy reményekkel vágtunk neki, de mindent meg akartunk tenni annak érdekében, hogy jó eredményt érjünk el. Ez sikerült is, méghozzá úgy, hogy veretlenül nyertük meg a tornát. Nagyon örültünk neki, nagyon egyben volt a csapat, bíztattuk és segítettük egymást, ennek köszönhető ez az óriasi bravúr. Hatalmas meglepetés és hatalmas élmény volt minden egyes pillanata a tornának.

Nagyon hosszú szezonon vagy túl ha a teremkézilabdát vesszük figyelemben. Az új szezonra tekintve mennyi pluszt adott ezután a strandkézi, mit gondolsz a jövő évet nézve?
– Már nagyon várom, hogy elkezdjük az alapozást a teremben. Mivel a tavalyi év nem úgy sikerült ahogy azt terveztük, egymagam – de a csapat nevében is beszélhetek – szeretnénk megmutatni mire vagyunk képesek és a szezon végén azt tudjuk mondani, hogy elégedettek vagyunk magunkkal és a mögöttünk hagyott eredményre/eredményekre is.

Szívből gratulálunk a gyönyörű eredményért, és további nagyszerű sikereket kívánunk Neked és az OVB Beach Girls csapatának!