Zámori Dorina csatlakozik felnőtt csapatunkhoz

Szentendre beállósa folytatja nálunk pályafutását!

Miért pont a kézilabda? Hol játszottál eddig karriered során?
– A kézilabdát 6 éves koromban kezdtem Tatabányán, szóval már 15 éve az életem része. Ahova jártam általános iskolába ott a kézilabda volt a fő sportág és az első pillanattól kezdve beleszerettem a játékba. 14 éves koromban elkerültem a Nemzeti Kézilabda Akadémiára ahol, úgy gondolom a legmeghatározóbb négy évemet töltöttem el. Középsuli után felkerültem Pestre a Szent Istvánhoz, de sajnálatos módon egy válogatott edzőmérkőzésen ujj sérülés szenvedtem el és felépülés után átigazoltam Szentendrére.

A következő szezont Gárdonyban kezded meg. Sajnos súlyos térdsérülést szenvedtél a tavalyi szezon végén. A vezetőség ezután is maximálisan bízik benned és várunk vissza a pályára, de hogy érzed most magad? Hogy állsz a rehabilitációval?
– Ezúton is köszönöm a vezetőségnek, hogy a sérülésem ellenére is kitartott az átigazolásom mellett. A térdem az orvosi vizsgálatok és a gyógytornász véleménye alapján nagyon jól áll a mihamarabbi vissza téréshez. Részemről mindent megteszek annak érdekében, hogy vissza állhassak és hozzá tudjak tenni a csapat sikeréhez. Nagyon fura, hogy nem tudtam elkezdeni a lányokkal az alapozást mivel még soha nem volt ilyen, de ezen is túl leszek és teljes erőbedobással folytatom tovább.

Milyen elvárásokat támasztasz Magaddal szemben a visszatérés után, illetve edzőként, hiszen U11-es csapatunkat irányítod majd az idei évi versenykiírásban?
– Nagyon várom már, hogy megismerkedjek a kis csapatommal és elkezdjük a közös munkát. Remélem együtt sok sikerben és örömben lesz részünk. Szeretnék már a tavaszi fordulóban pályára lépni, a minimum az, hogy legalább olyan szintre hozzam magam mint a sérülés előtt, de persze nincs megállás csak felfelé.

Mielőbbi felépülést kívánunk Neked, és várunk vissza a pályára! Sok sikert kívánunk játékosként, és edzőként is Dorka!