Két pontot hoztunk Kozármislenyből!

Óriásit küzdött felnőtt csapatunk a 7. fordulóban. Az utolsó percekben nyertük meg a rangadót!

Vajk védésével kezdődött a mérkőzés, ám csak az 5. percben találtunk kapuba Becséri góljával, az állás 2-1. Túloldalon Tobak és Szemmelrock kezdte jól a mérkőzést, de a hazai góllövők listájára Bocsi és Győrffy iratkozott fel 15. perc 5-6.

Végig hullámzó volt a játék, kiállítások sora következett amit a mislenyi gárda kihasznált és a 20. percben Brettner góljával a mérkőzés állása 10-8, a szünetet mégis előnnyel zártuk, félidő 15-16.

Ugyanilyen volt a folytatás is. A vendégek nagyon jól jöttek ki az öltözőből, gyorsan fordítottak 35. perc 19-17. Vajk újabb védései és Jónás védett büntetője, Czuczu-Pados-Hamuth-Győrffy jó védekezése lendületet adott a csapatnak. Hamuth-Ágoston sorra dobták a gólokat, az eredmény 20-23.

A mérkőzéshez méltóan a hazai csapat ismét rákapcsolt és az 52. percben új mérkőzés kezdődött, 28-28. Az idegek játékában Becséri és Ágoston növelték az előnyünket két gólra, amit a mérkőzés végéig a kezünkben tudtunk tartani.

Kozármisleny SE – Gárdony-Pázmánd NKK 30-32

gólszerzők: Győrffy 6, Ágoston 6, Becséri 5, Hamuth 5, Czuczu 3, Bocsi 3, Pados 2, Sárvári 1, Nagy 1.
Vajk 12 védés, Jónás 1 védés (7 m-es 1/1)

Ezzel a csapat tartotta a mérkőzés előtti pozícióját a tabellán (4.). Jövőhéten újabb nagy csata vár ránk, hiszen a Mohács csapatát fogadjuk majd hazai pályán!

Hajrá Gárdony!