Nem tudtuk itthon tartani a bajnoki pontokat…

Kispest csapatát fogadtuk szombaton hazai pályán, de most sem tudtunk élni az előttünk álló lehetőségekkel. Hatvan perc alatt csak egyszer tudtunk vezetni, azt is az első félidőben tettük meg. Nehéz mit írni erre a helyzetre, hiszen magunkhoz képest nem ragadtunk be a rajtnál úgy, ahogy szoktunk, igaz az első gólunkat Hamuth Lilinek köszönhetően csak az 5. percben szereztük meg, de szerencsére a vendég csapat sem remekelt támadásban. Az első félidő fej-fej mellett haladt, ezt mutatja a félidő eredménye is, 11-11.

A második félidőt góllal kezdtük, de jött a megszokott hullámvölgy melyben a vendég csapat 0-5-ös sorozattal lépett el. Kimondhatjuk, hogy ezzel veszítettük el az összecsapást. Ennek ellenére az utolsó sípszóig mentünk és küzdöttünk. Meg kell tanulnunk kicsit fegyelmezettebbnek lennünk, mert ilyen nagy arányú különbséget nem tudunk ledolgozni.

Vereségünk egyik eredete a helyzeteink rossz arányú értékesítése. Nehéz út áll előttünk de dolgozunk tovább. Most szombaton a bajnok aspiráns Eger csapata lát vendégül minket.

NBI/B Női Felnőtt – 16. forduló
Gárdony-Pázmánd NKK – Kispest NKK 21-25 (11-11)
Gólszerzők: Bártfay 5, Lukovics 3, Kukucska 3, Zámori 2, Ágoston 2, Szücs 2, Hamuth 2, Hargitai 1, Kovács 1.
Védések: Kaffka 5, Csatlós 4.

Hajrá Gárdony!