Jó kezdés után görcsös játék

2023.09.30. NB1/B 5.forduló

Gárdony-Pázmánd NKK – Hajdúnánás KNKFT 28-31(13-16)

Forrás: Kricskovics Antal/Fejér Megyei Hírlap

Játékvezetők: Dáné Rita, Marton Zsófia

Versenybírók: Kovács István, Péli Sándor

Összeállítás, gólszerzők: Kaffka, Bőle, Knauer(kapusok)- Szűcs 4, Hamuth, Vernes 2, Bártfay 1, Kukucska 5, Berkes-Kaiser 4/1, Török 2, Hargitai 2, Zámori 1, Ágoston 2, Nemes 4, Tóth Ficsor 1, Barna.

Harciasan és eredményesen kezdtük a mérkőzést, a 6. percig 3 gólt szereztünk, míg az ellenfelünk egyet sem. Ezek után a Hajdúnánás csapata a hibáinkat kihasználta és a félidő derekára kiegyenlített, majd zsinórban 4 gólt szerzett és ezzel 11-7 volt az eredmény a javukra. A félidőben 3 gólos hátrányban voltunk, majd a szünet után folyamatosan 1-2 gól volt a két csapat között. A második félidő közepén megint egy rövidzárlat jött és a mérkőzés 54. percére a legnagyobb különbség alakult ki. Az utolsó percekben a lányok nagyot küzdöttek, de ez kevés volt a pontszerzéshez.

Guricsné Horváth Beáta értékelése a mérkőzésről:

  • Jól indult a mérkőzés, sikerült 3 góllal meglépni, ami lehetett volna több is és akkor már az elején egy nagyobb előny tudatában nyugodtabban játszhattunk volna. Sajnos nem tudtunk élni ezzel a lehetőséggel az eladott labdáinkkal felhoztuk az ellenfelünket a mérkőzésbe, magunkat pedig elbizonytalanítottuk. Nagyon szerettünk volna nyerni, de görcsössé vált a játékunk, és sok hibával játszottunk.