49. hét utánpótlás eredményei

NB2 B csoport

Red Velvet Budapest – Gárdony-Pázmánd NKK U21 38-28(15-16)

Knauer(kapus)- Süle 5 (3), Bukovics 2, Barna 3, Rezneki 2, Mihály 4,Balogh 2, Tóth Ficsor 8, Rumpler, 1 Trombitás 1, Ignácz 2.

 Dabrowski-Pados Mónika, vezetőedző értékelése:

A lányok hozzáállása merőben pozitívabb volt, mint az előző mérkőzésen. Remélem a következő félévben ezt az arcukat mutatják a pályán és akkor biztos, hogy tudunk majd pontokat gyűjteni.  Támadásban és védekezésben is több szép megoldás volt, illetve egyéni jó teljesítmény is. Lerohanásból is több helyzetünk volt, mint eddig bármelyik meccsen, aminek külön örülök. Gratulálok az Red Velvet csapatának a győzelemhez, nagyon kedves fogadtatásban részesültünk!

LU17 II.

Mohács TE 1888 – Gárdony-Pázmánd NKK 17-19 (9-10)

LÁSZLÓ (kapus) – Mikó 4, Kiss, Kócz 1, Pósa 1, Trombitás 2, Szigeth 6, Buza 2, Karpf, Fett, Busa, Fischl 3.

Jancsekityné Flesser Dóra, vezetőedző értékelése:

A mérkőzést nagyon fegyelmezetlenül kezdtük, sem védekezésben, sem támadásban nem voltunk a helyzet magaslatán. Sok technikai hibát vétettünk, ziccereket hibáztunk. A félidőben alapos fejmosást kaptak a lányok, ennek köszönhetően feljavult a védekezésünk, sok megállító faultot csináltunk és elől is rendre jöttek a gólok. Nem ez volt az év mérkőzése, de küzdeni akarásból a második félidőben jelesre vizsgáztak a játékosok, így begyűjtöttük a két pontot. Amit kiemelnék ezen a mérkőzésen az a kapusteljesítmény.

LU19. III.

Gárdony – Pázmánd NKK – Ács Kinizsi SC 34-27 (17-17)

László (kapus) – MIKÓ 7, Kócz, Pósa 1, Trombitás F., Nagy K., Mihály Klaudia 7, TROMBITÁS L. 7, Rumpler 1, Tuba 1, Busa, Fuchs, Ignácz 6, Balogh, Szigeth 4.

Jancsekityné Flesser Dóra, vezetőedző értékelése:

Dekoncentráltan kezdtük a mérkőzést, rövid idő alatt nagy előnyre tett szert az ellenfél. Technikai hibák, kimaradt helyzetek, gyenge védekezés jellemezte a játékunkat. 10 perc után ébredtünk fel és dolgoztuk le a hátrányt, a félidőt döntetlennel zártuk. A második félidőben már mi uraltuk a mérkőzést, felkeményedett a védekezésünk, szép támadásokat vezettünk, ennek köszönhetően megérdemelten nyertünk. 

OGYB LU14                                                                                                                   

Pázmánd NKSE – Rácalmás SE 26-14 (12-6)

Gézengúz UKC Kalocsa – Pázmánd NKSE 8-28 (4-12)

Bacsi Mihály vezetőedző értékelése:

A mérkőzés elején fej-fej mellett haladva kezdtünk Rácalmás ellen. 10 perc után nyílt az olló és precíz támadásokkal és hatékonyabb védekezéssel megérdemelten győztünk. Második mérkőzésünket a hazai csapat ellen játszottuk. A tudás béli különbség gyorsan látványossá vált. Gyors lerohanás gólokat szerezve, magabiztos játékkal fölényes győzelmet arattunk. Kapusteljesítményünk és mezőnyjátékosaim játéka extra volt. Boldog vagyok, hogy szép játékokkal és sikerélményekkel búcsúztunk az óévtől.

OGYB LU12

Pázmánd NKSE – AFKC3-Soponya 35-2

AlbaFKC1 – Pázmánd NKSE 11-33

Virincsik Anasztázia, edző értékelése:

A múlt heti U13-as fordulóhoz hasonló játékot produkáltunk Százhalombattán. A védekezésben mutatott kemény ütközések és labdaszerzésekre irányuló tevékenységek felőrölték az ellenfelek támadásait és így kellő magabiztossággal, valamint önbizalommal tudtuk a saját támadójátékunkat is érvényre juttatni. Mint minden alkalommal, most is voltak új, eddig kevésbé látott elemek a játékunkban. A labdanélküli elindulásokból és az üres területekre való bemozgásokból sok szép akciót csináltak meg a lányok.

Takács Sára, edző értékelése:

A múlt heti forduló győztes meccseihez úgy gondolom mindenkinek többet kellett beletenni egyénileg, mint az elmúlt fordulók alkalmával, hiszen egyéb okokból kifolyólag kevés létszámú kerettel tudtunk kiállni. Nagyon szép egyéni, illetve csapatrész technikai elemeket kaptunk vissza a lányoktól. A támadást illetően az edzéseken az elmúlt időben különösen nagy hangsúlyt fektettünk a labda nélküli lendületszerzésre, úgy érzem a lányok ezen a fordulón elindultak ezen az úton, szépen ráéreztek a lendületből végrehajtott technikai elemek kivitelezésére.

OGYB LU10

Pázmánd NKSE – AlbaFKC1

Pázmánd NKSE – Érd

Kántor Zoltánné, Bernáth Gyöngyi, vezetőedző értékelése:

A második fordulónk volt. Az Alba Fehérvár KC 1 és az Érd csapatával játszottunk. Mindenki nagyon várta már a játékot! Sokat gyakoroltuk a letámadás elleni 1-1-es megoldásokat, a védekezést. Annak ellenére, hogy a Fehérvár nagyon keményen, védekezett, fel tudtuk velük venni a versenyt, szép cselezések, ügyes megoldások segítségével gólokat lőttünk. Egyenrangú ellenfél voltunk. Az Érd ellen a lányok engem is megleptek! Lendületes játék, eredményes védekezés, labdaszerzések, már nem csak labdavezetés, hanem pontos passzok, szép gólok! A kapusaink remekül védtek és indítottak (amit még igazából nem is gyakoroltunk). Szívvel-lélekkel játszott mindenki, a szülők lelkesen szurkoltak, köszönjük nekik! Büszke vagyok a csapatunkra, jó lenne megőrizni továbbra is ezt a felszabadult, öröm játékot, amit most átéltünk!