17. heti utánpótlás eredmények

LU19. III. osztály

Esztergomi Vitézek RAFC – Pázmánd-Gárdony NKK 23-25 (12-13)

LÁSZLÓ, Bálint (kapusok) Mikó 4, Kócz, Pósa 1, Trombitás F. 1, Szigeth 5, Buza, Mihály 5, Trombitás L. 3, Fischl, Fuchs, IGNÁCZ 6, Balogh.

Jancsekityné Flesser Dóra:

A listavezető otthonába látogattunk hétközi fordulón. Kiváló kapusteljesítményünknek és a lányok küzdeni akarásának köszönhetően, szoros mérkőzésen tudtunk nyerni. Gratulálok a csapatnak, végig fegyelmezetten játszottak, így megérdemelten hozták el a két pontot.  Ezzel a győzelemmel továbbra is a harmadik helyen állunk. 

LU17 II. osztály

Szigetszentmiklós NKSE – Gárdony-Pázmánd NKK 34-25 (16-14)

László, Bálint (kapusok) Mikó 4, Kiss, KÓCZ 5, Pósa 3, Trombitás F. 2, Szigeth 6/5, Buza 1, Karpf, Busa 1, FISCHL 4.

Jancsekityné Flesser Dóra:

Jól kezdtük a mérkőzést, de csak 1 félidőig tudunk lépést tartani az erősebb paddal rendelkező Szigetszentmiklós csapatával. Sajnos a kapus teljesítményünk nem volt megfelelő és a meghatározó játékosaim is tudásuk alatt teljesítettek. 

OGYB LU14

Vác-Pázmánd NKSE 21-31 (9-15)

Pázmánd NKSE-Veresegyháza 29-13 (17-6)

Bacsi Mihály:

Első mérkőzésünket a jó fizikummal és jó képességekkel rendelkező Vác ellen játszottuk. Az elején nagyon meglepett minket ellenfelünk gyors játéka 5:1 hátrányból kellett felállnunk. Ezt követően a tanult gyors labdafelhozatalt alkalmazva visszajöttünk a mérkőzésbe és nagy előnyre tettünk szert. Győzelmük nagyon megérdemelt volt, mivel csapatom nagyon egységesen védekezett és kreatív támadásokkal tudta meglepni ellenfelét. A második mérkőzésen Veresegyháza ellen folytatva a gyors tempójú játékunkat már az elején tetemes előnyt szereztünk, amelyet nem csak tartani, de fokozni is tudtunk. Rendre megnyertük az 1:1 elleni párharcokat védekezésünk pedig példaértékű volt. Minden játékosomat dicséret illet a kimagasló teljesítményük miatt.

OGYB LU12

Pázmánd NKSE-Százhalombattai VUK SE 41-8

DKKA-Pázmánd NKSE 12-28

Virincsik Anasztázia:

Remek napot zártunk a legutóbbi fordulóban, mind a két mérkőzést magabiztosan hoztuk. Az első játék során szinte hiba nélkül kézilabdáztunk és nagyon sok könnyű gólt tudtunk lőni. A második mérkőzésen egy erősebb csapattal találkoztuk, akik ellen is jól játszottunk, de az utolsó 10 percben elvesztettük a koncentrációt és többször is fegyelmezetlenek voltunk. Gratulálok csapatunknak, mert tovább őrizzük a veretlenségünket ebben a korcsoportban!

Takács Sára:

A hétvége folyamán úgy gondolom a lányok a korosztályukhoz viszonyítva magas színvonalú kézilabdát játszottak. Az első mérkőzésen a magas tempó ellenére kevés technikai hibával játszottunk, különösen tetszett, hogy a mérkőzés végéig ugyanazt a sebességet tartották a lányok amivel berobbantak a játéktérre. A második mérkőzésünkön érződött, hogy ez a magas tempó kivett a lányokból, illetve az utolsó játékrészben becsúszott fegyelmezetlen játék is azt gondolom ennek tudható be, de ettől eltekintve dicséret illeti őket. 

OGYB LU10

Pázmánd NKSE I –Érd

Pázmánd NKSE II-Pázmánd NKSE I

Moyra-Budaörs – Pázmánd NKSE II

Bernáth Gyöngyi:

Az Érd ellen nagyon bátran, lelkesen játszottunk. A kapusaink kiválóan védtek, jó volt a védekezésünk. Támadásban szép megoldásokat mutattunk, sok gólt lőttünk, megnyertük a párharcokat. A második mérkőzésünket kissé álmosan indítottuk, de a második félidőben jelentősen feljavult a játékunk, szép támadásokat indítottunk, eredményesen kézilabdáztunk. A kapusok szintén remekeltek. A lányok lelkesedése és küzdeni akarása dicséretes! Gratulálunk a Pázmánd NKSE  II-nek, sokat fejlődtek, remek csatát vívtunk! A szülők segítsége, támogatása, lelkes szurkolása sokat számít, köszönjük szépen!

Gosztola Petra:

Harmadik, s egyben az utolsó fordulóra utaztunk a hétvégén Ácsra. A Lányok nagyon várták ezt a napot, szeretnek „meccsezni” és hangulatuk is ennek megfelelően nagyon vidám volt. Örülök, hogy ennek az októberben összekovácsolódott csapatnak sikerült elérnie mára azt, hogy a kézilabda szeretete mellett szeretnek együtt játszani, csapatként szerepelni és a pályára is bátrabban lépnek már a Lányok. Bár még nagyon sok mindent kell megtanulni, javítani, örülök, hogy az edzésen gyakorlott dolgokból egyre több minden jelenik meg a pályán, szép egyéni megoldásokat láthatunk és kiváló kapusteljesítményeket.A hétvégén bár Budaörs ellen kissé félve és sok hibával játszottunk, a második meccsünkön a már ismert, szintén egyesületünk tagja, Gárdony csapatával mérkőztünk és felszabadultabb játékot láthattunk, jó védekezéssel.A két kis csapat tagjai örültek egymásnak, hiszen többször is edzettünk már együtt, s ezúton is köszönjük Gyöngyi néninek és csapatának az évközi lehetőségeket, támogatásukat!