19. hét utánpótlás eredményei

NB2 Alsóház

Gárdony Pázmánd NKK – Celldömölki VSE 28-33(15-20)

KNAUER – Bukovics 1, LŐRINC 8, Mandel 4, Tóth Ficsor 6 (1), Balogh 2, Rezneki 3, Tuba 3, Nagy 1

Dabrowski-Pados Mónika:

Annak ellenére, hogy csak kilenc játékossal vágtunk neki a mérkőzésnek, egy elég pofás kis meccs lett belőle. Bár voltak mélypontok a játékunkban, támadásban és védekezésben is, de jóval több szép megoldást is mutattak a lányok, mint eddig. Ezzel a jobb morállal még esélyünk is lehetett volna, akár győzelemre is, ha többen lettünk volna és nem fáradnak el ennyire a lányok. Ma is hozta jó formáját kapuban Knauer Csenge, támadásban pedig kiemelkedő teljesítményt nyújtott Lőrincz Panna. Gratulálok az ellenfél csapatának!

LU17. II.osztály

Gárdony-Pázmánd NKK – Mohácsi TE 18888 27-35 (15-21)

László, Bálint (kapusok) Mikó 6, Kiss, Kócz, Fett, Trombitás F. 1, SZIGETH 9, BUZA 7, Karpf, Busa 1, Fischl 3.

Jancsekityné Flesser Dóra:

A mérkőzés nem úgy alakult, ahogy terveztük. A védekezésünk nem működött jól, nem csináltunk megállító faultokat, ennek köszönhetően a gyors támadásaink is rendre elmaradtak. A szélsőinket viszont dícséret illeti, mert nagyon magabiztosan és gól erősen játszottak. 

LU19. III.osztály

Ácsi Kinizsi SC – Gárdony-Pázmánd NKK 32-37 (18-16)

László, Bálint (kapusok) Mikó 5, Kócz 1, Nagy, Szigeth 3, BUZA 9, Trombitás L. 4, BUSA 5, Ignácz 5, BALOGH 5

Jancsekityné Flesser Dóra:

Nagyon foghíjasan érkeztünk meg erre a mérkőzésre, több meghatározó játékosom maradt távol betegség vagy sérülés miatt. Az első félidőben nem igazán állt össze a védekezésünk, ennek köszönhetően 2 gólos hátrányból kezdtük a második félidőt. Itt támadást váltottunk végig 7:6-ot játszottunk, a védekezésünk is felkeményedett, a kapus teljesítményünk is javult, így a végén magabiztosan nyertük meg az utolsó bajnoki mérkőzésünket. Az egész csapatot dicséret illeti, a szélsők pedig extra teljesítménnyel járultak hozzá a sikerhez. Gratulálok a csapatnak az egész szezonban nyújtott teljesítményükhöz és a bronzérem megszerzéséhez! 

OGYB LU14

Taján SE-Pázmánd NKSE 29-26

Pázmánd NKSE- Móri SC 37-13

Az első mérkőzés a várt nagy izgalmakat hozta. Elenfelünk egy nagyon jól felkészített jól kézilabdázó egységes csapat benyomását keltette. Folyamatosan futottunk az eredmény után, de a végjátékhoz közeledve vezetést szereztünk. Sajnos a döntő momentumokban kihagytuk helyzeteinket és a jogosan megítélt büntetőket. Ellenfelünk azzal volt jobb, hogy a helyzeteit pontosabban használta ki. A második mérkőzésen végig vezetve, de sok védekezési hibát ejtve játszottunk. A lerohanásaink már gyorsabbak, helyzetkihasználásaink pontosabbak voltak. Magabiztos győzelmet arattunk.

OGYB LU12

Martonvásár- Pázmánd NKSE 3-31

Pázmánd NKSE-Alba FKC-Soponya 41-2

Virincsik Anasztázia:

Mind a kettő mérkőzésen a védekezés gyakorlásán volt a hangsúly. Az első félidőkben 3:2:1-es, a másodikban pedig a 6:0-s védekezést alkalmaztuk. Míg az elsőben a csapdázásból és labdaelütésekből, addig a zártabb védekezésben a sáncolások, összezárások és a kettes védők feljebb helyezkedéséből tudtunk sok labdát szerezni ellenfeleinktől. Támadásban örültem annak, hogy mindenki tudott gólokat lőni!