Motherson-Mosonmagyaróvári KC csapatát fogadjuk, majd hétvégén Budaörsön lépünk pályára

A Gárdony-Pázmánd NKK a 2020/2021-es szezonban is indul a Liga-kupa sorozatban. Tavalyhoz hasonlóan ismét az „A” csoportban szerepelnek felnőtt játékosaink, ahol a Motherson-Mosonmagyaróvári KC és a Moyra-Budaörs Handball csapataival találkoznak.

Az idei sorozatban ismét hat csoportot alakítottak ki, ezekből pedig majd nyolc gárda jut tovább. A csoportgyőztesek, a négyes csoport második helyezett gárdája, valamint a triókból a legjobb második. Ezt követően pedig oda – visszavágós rendszerben kerülnek majd lebonyolításra a nyolcad, negyed és elődöntők, valamint a döntő mérkőzés is. Fontos szabály a Liga-kupa kiírásában, hogy a mérkőzéseken külföldi játékosok nem szerepelhetnek.

Utoljára felnőtt csapatunk 6 héttel ezelőtt, október 28-án játszott tétmérkőzést a Magyar Kupában Mohácson. Azóta sajnos a kialakult járványhelyzet miatt nem tudtunk pályára lépni. Remek alkalom a mai, illetve szombati találkozó arra, hogy lányaink mérkőzéssel a hátuk mögött zárják a szezont, és kezdjék el a felkészülést a tavasz szezonra.

Liga Kupa „A” csoportok találkozói:

2020. december 09. 18:00 – Gárdony-Pázmánd NKK – Motherson Mosonmagyaróvári KC

2020. december 12. 18:00 – Moyra Budaörs Handball – Gárdony-Pázmánd NKK

2021. január 08. 18:00 – Gárdony-Pázmánd NKK – Moyra Budaörs Handball

2021. január 20. 18:30 – Motherson Mosonmagyaróvári KC – Gárdony-Pázmánd NKK