Utánpótlás híreink!

Kisiskolás verseny LU10 – IX csoport – Gyál
Alsónémedi SE – Pázmánd NKSE
Pázmánd NKSE – DKKA

Zámori Dorina: Hétvégén Gyálon léptünk pályára a lányokkal. Mind a két mérkőzésen nagyon ügyesek voltak lányok. Fegyelmezetten védekeztek, sok megállító faultunk volt és a kapus teljesítményünk is dicséretes volt. Támadásban bátran, lendületesen játszottak végig a kezükben tartották a meccset. Folyamatos fejlődés látok a lányokon. Büszke vagyok rájuk kiemelkedően jól játszottak! Csak így tovább!

OGYB LU12 – VIII. csoport – Szigetszentmiklós
Érd – Pázmánd NKSE 33-12
Pázmánd NKSE – Szigetszentmiklós NKSE 16-14

Bernáth Gyöngyi: Az első mérkőzést az Érd ellen nagyarányban elvesztettük. Az Érd minden tekintetben felülmúlt bennünket, de sok hibával is játszottunk. Éreztük a két kulcsjátékosunk hiányát is, akik betegség, sérülés miatt nem tudtak jönni. A Szigetszentmiklós ellen nagyon összeszedte magát a csapatunk! Ez az ellenfél is hasonló játékerőt képviselt, mint az Érd! Remek védekezéssel, óriási küzdelemmel, 2 góllal tudtunk nyerni! Minden játékost dicséret illet!

OGYB LU14 terület – VIII. Felsőház
Kóka KSK – Gárdony-Pázmánd NKK 14-30
Gárdony-Pázmánd NKK – Alsónémedi SE 31-11

Flesser Dóra: Az elmúlt vasárnap Alsónémedibe utaztunk a felsőház 2. fordulójára. Szombaton sok játékosom a serdülő bajnokságban szerepelt, így három mérkőzést játszottak a hétvégén. Kóka csapatát nem ismertük, így nem tudtunk a mérkőzésre külön készülni. Az első félidőben kicsit akadozott a játékunk, sok helyzet maradt ki. A második félidőben a lányok a tőlük megszokott szép játékkal rukkoltak elő, így beállítva a 14-30-as győzelmet. A második mérkőzésen már az elején koncentráltan, összeszedetten játszottunk, így simán 31-11-re győztük le Alsónémedi együttesét. Gratulálok a lányoknak!