Éves beszámoló II.

Kántor Zoltánné Gyöngyi néni és Pánczél Barabás U12-U13-as korcsoportunk edzői értékelték csapataik éves teljesítményét.

Az U12 és U13-as korosztályt Pánczél Barabás vezetőedzővel együtt irányítjuk.
Az őszi szezonban voltak nehézségeink a járványhelyzet miatt. Több gyereket nem engedtek edzésekre és sok volt a betegség is. Ennek ellenére szorgalmasan dolgoztunk és minden fordulóban részt vettünk a mérkőzéseken! Volt, amikor nagyon tartalékosan álltunk ki, de a lányok mindig hősiesen küzdöttek, tudtunk olyan mérkőzést is nyerni, ahol az ellenfél volt esélyesebb.


A tavaszi szezonban már jóval sikeresebb volt a felkészülésünk, kevesebb volt a betegség, hiányzás. Minden bajnoki fordulóban részt tudtunk venni, egyre sikeresebben mindkét korosztállyal! A nálunk jóval erősebb játékerőt képviselő csapatoktól (pl.: Alba, Érd, Budaörs) ugyan vereséget szenvedtünk, de minden alkalommal tisztesen helyt álltunk. Mérkőzéseink nagy részét összességében győzelemmel zártuk.


A lányok többsége gárdonyi iskolás, de a velencei gyerekek is szorgalmasan jártak az edzésekre. Nagy öröm számunkra, hogy közülük (velenceiek is) több meghatározó játékos lett a csapatban. Köszönjük szépen a szülők támogatását, segítését! A mérkőzésekre való utazásban is nagy segítségünkre voltak, sokat jelentett pozitív hozzáállásuk, biztatásuk, együttműködésük!


Paci bácsival mindketten arra törekedtünk, hogy jó csapategység, fegyelmezett, kitartó munka, a kézilabda szeretete jellemezze közösségünket! Úgy érezzük, hogy ebben sikerült előre lépnünk!A két korosztály létszáma megmaradt, jöttek új játékosok is (nekik még fel kell zárkózniuk), 3 fő lány hagyta abba (első sorban a járványhelyzet miatt).


Sikeres évadot zártunk, a sok nehézség ellenére, a jövőben is számítunk a közösség erejére, egyesületünk támogatására, a szülők együttműködésére!Mindnyájunknak erőt, egészséget! Szép volt Lányok!

Gratulálunk a szép teljesítményhez!