Éves beszámoló V.

Serdülő csapatunk edzője Dabrowski-Pados Mónika beszélt nekünk a lányok éves teljesítményéről.

„Kaotikus két éven vagyunk túl a lányokkal és ezt főleg a covid miatti hatásokra értem. Minket is megviseltek a körülmények, nem volt egyszerű, hogy csapatként tudjunk működni, de azt gondolom, hogy az idei év végére összeszedtük magunkat és szép eredményt tudtunk elérni a bajnokságban. Sajnos egy négyes holtverseny alakult ki a mi csoportunkban, ahol negyedik helyen végeztünk, nagyon szép eredmény tőlük, főleg, hogy gyakorlatilag a serdülő csapatunk két fél csapatból állt össze, így együtt gyakorolni szinte nem is volt lehetőségünk.

Szerencsére a lányok kezdik elhinni mire is képesek ebben a sportban és sorozatban láttunk olyan teljesítményeket és megoldásokat, amire nagyon büszke vagyok. Remélem ezen az úton megyünk majd tovább együtt a jövő évben is. A leggólerősebb játékosunk Süle Dorina volt, aki 7. helyen végzett a góllövő listán 161 góllal. Ezen felül voltak kiemelkedő teljesítmények minden mérkőzésen, amiért gratulálok a lányoknak.

Szeretném felsorolni minden játékosunkat, akik részt vettek ebben az évben a serdülő csapatban és elérték ezt a szép eredményt.
Név szerint pedig: Bálint Hajna, Bárdosi Linda Ágota, Bukovics Tamara, Busa Anna, Buza Fanni, Fischl Emma, Kovács Regina, Kolonics Dorka, László Mira, Nagy Klaudia, Pósa Hajnalka, Rumpler Barbara, Süle Dorina, Szakács Lilla, Szigeth Réka Szilvia, Trombitás Flóra, Trombitás Lili.

Illetve szeretném megköszönni a segítséget azoknak az stábtagoknak, szülőnek és játékosnak, akik segítettek, hogy ez az év minél gördülékenyebb legyen. Gondolok itt Pálfi Nórára, Flesser Dórára, Csák Gáborra, Mészöly Emilre, Fenyvesi Viktorra, Bukovics Krisztiánra és Király Flórára.
Mindenkinek szerepe van az elért eredményben, pozitív értékeléssel zárnám le ezt a szezont így száz szónak is egy a vége, Gratulálok Mindenkinek!”

Gratulálunk Nektek a gyönyörű teljesítményért!