Pontmentés Szegeden

2023.10.07. NB1/B 6.forduló

PC Trade Szegedi NKE- Gárdony-Pázmánd NKK 25-25(9-11)

Játékvezetők: Fazekas Zsuszanna, Ónodi Erika

Versenybírók: Szegedi Zsolt, Szabó Imre

Összeállítás, gólszerzők: Kaffka, Bőle(kapusok)- Szűcs 4, Török 1, Vernes 4, Bártfay, Hamuth 1, Kukucska, Berkes-Kaiser 9/4, Barna 1, Ágoston 4, Zámori 1, Nemes, Hargitai, Tóth Ficsor.

A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, de a félidő végére rendeztük a sorokat és 2 gólos előnnyel mentünk a pihenőre. A második félidőben sokkal koncentráltabb játékot mutattunk és a 48. percben már 5 góllal vezettünk. A végére elfáradtunk, de egy pontot el tudtunk hozni Szegedről.

Major Dávid, megbízott edző értékelése:

  • A kevés idő ellenére próbáltunk a lehető legjobban felkészülni erre a mérkőzésre, leginkább a védekezésünk csiszolásán volt a hangsúly. A mérkőzés nagy részében sikerült megvalósítanunk, amit elterveztünk és el tudtuk venni ellenfelünk lendületét a saját kapunk előtt. A támadó játékunk volt, ami ezen a napon hiányérzetet adhat. Sok párharcot tudtunk nyerni, de az ebből nyert előnyöket gyakran nem tudtuk kihasználni. Ettől függetlenül dicséret illeti a lányok küzdeni akarását, illetve azt, hogy félig már a kezünkben tudhattuk a 2 pontot, de a döntő szituációkban sokszor egy-egy hiba csúszott a gépezetbe és nem tudtuk végleg felőrölni az ellenfelünket. Azért dolgozunk tovább, hogy ezekben a helyzetekben pontosabbak legyünk és az akarat mellé higgadtság is párosuljon. A következő mérkőzést egy hét szünet után játsszuk majd a Fradi fiataljai ellen hazai pályán. Szeretnénk ezt az arcunkat végre hazai közönségük előtt is megmutatni és egy nagyon jó mérkőzést játszani a Ferencváros csapatával.
Forrás(kép): Veresbegy photography