43. hét utánpótlás eredményei

LU 17 II. osztály

VS Dunakeszi – Gárdony-Pázmánd NKK (14-16) 31-28

László (kapus) – Mikó 1, Kiss, Kócz 4, Trombitás 5, Szigeth 9, Buza 7, Plasek, Karpf, Busa, Fett, Fischl 2.

Jancsekityné Flesser Dóra, vezetőedző értékelése:

Jól kezdtük a mérkőzést, szép támadásokat vezettünk és a védekezésünk is egész jól működött. A második félidőben sajnos sokat hibáztunk figyelmetlenségek miatt, így az ellenfelünk átvette a vezetést, amit a mérkőzés végéig meg is tartott. Nem sikerült megszerezni első pontjainkat, de dolgozunk tovább a célunk eléréséért. 

LU 19. III. osztály

Gárdony-Pázmánd NKK – Érd II. (20-16) 36-29

László(kapus) – Mikó 2, Süle 12, Kócz, Mihály 2, Trombitás F., Nagy, Buza 2, Trombitás L. 9, Rumpler 1, Tuba, Busa, Ignácz 6, Fuchs, Balogh 2.

Jancsekityné Flesser Dóra, vezetőedző értékelése:

Sokat készültünk erre a mérkőzésre, ennek megfelelően jól is kezdtünk, a lányok kiválóan alkalmazták a megbeszélt taktikai feladataikat. A védekezésünk acélos volt, így ezekből gyors támadásokat, lerohanásokat tudtunk kialakítani. A második félidőben már minden tekintetben felülmúltuk ellenfelünket, így magabiztosan nyertük meg a mérkőzést. Minden játékosomat dicséret illeti. 

NB2 B csoport

Veszprém Pannon SE – Gárdony-Pázmánd NKK U21 34-20 (17-8)

Knauer(kapus)- Süle 6, Bukovics 2, Barna 3, Nagy, Tolvaj 4, Rezneki 3, Trombitás 1, Tuba 1, Mandel, Balogh, Mihály, Tóth Ficsor. Rumpler.

Vezetőedző: Dabrowski-Pados Mónika

OGYB LU13. VII. csoport

Pázmánd NKSE – AFKC2 Csákvár 15-12 (7-6)

Komárom VSE – Pázmánd NKSE 9-22 (6-10)

Virincsik Anasztázia, vezetőedző értékelése:

Gratulálok a csapatnak a hétvégi eredményhez! A Csákvár ellen fejben és mentálisan is készültünk, mert az egyik legjobban összeszokott csapat és a tavalyi szezonban mindig megleptek minket. A lányok a védekezésben továbbra is kiemelkedően teljesítenek, és a kapusok is egyre több labdával találkoznak. Támadásban is lépegetünk előre, szépen alkalmazzuk a szélső befutásokat, de továbbra is az egy az egy elleni előnyszerzések és helyzetkialakítások azok az elemek, amiket kérünk tőlük. A második mérkőzésen az első 10 percben visszafogottabb voltunk, ismerkedtünk az ellenfelünkkel és nem találtuk meg a helyes döntéseket a támadásban, de a védekezésben továbbra is jól működtünk. Időkérés után bátrabban szereztünk labdákat, amiket végig tudtunk vinni a gyorslerohanásban és így jelentős előnyt alakítottunk ki. Tetszett a lányok hozzáállása, akarata, ami segített a nehezebb időszakokban! Köszönet a szülőknek, akik most is velünk tartottak és szurkoltak!

Takács Sára edző értékelése:

Az őszi szünet előtti fáradtság érezhető, és látható volt a csapaton. Úgy gondolom tudásunk alatt teljesítettünk, inkább akaratban múltuk felül ellenfeleinket. Kellenek ilyen meccsek is, mindenképp jár a dicséret a csapatnak, remélem mindenki újult erővel tér vissza a szünetből.