44. hét utánpótlás eredményei

NB2 B csoport

Tatai AC – Gárdony-Pázmánd NKK U21 34-27 (19-12)

Knauer(kapus)-Süle 9/5, Bukovics 3, Barna 5,Mihály 1,Trombitás 2,Tuba 1,Mandel 2,Mihály, Tóth Ficsor 3,Rumpler 1

Dabrowski-Pados Mónika, vezetőedző értékelése:

A második mérkőzésem volt az NB2-ben a lányokkal, ahol több meghatározó játékos hiányában ismét vereséget szenvedtünk. Csapatunk nem áll jó helyen a tabellán, de a maradék mérkőzéseken mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy újra csapattá kovácsolódjunk, hogy egyre jobb eredményt érjünk el és nagyon szeretném, ha a lányok ismét élvezni tudnák a játékot.

LU12 Üstökös Torna, Dunaújváros

Pázmánd NKSE-Kozármisleny 15-13

FTC-Pázmánd NKSE 19-13

Mosonmagyaróvár-Pázmánd NKSE 21-12

ASI2-Pázmánd NKSE 11-12

Pázmánd NKSE-DKKA 15-13

A csapat tagjai:

Peschinger Vivien, Szekó Luca, Mikuska Hanna, Varga Luca, Tverdotta Jázmin, Lóth Jázmin, Losonci-Nagy Hanna, Oláh Lotti, Bozsik Hanna, Vízi Nóra, Németh Hanga, Szabó Eszter, Jancsekity Maja, Oszbach Zoé.

Virincsik Anasztázia értékelése:

Az első játéknapon11 csapat, 3 csoportban küzdött, ahol mi a B csoportban, erős csapatok ellen játszhattunk. A tornán lejátszott 5 meccsen háromszor győzni tudtunk, kétszer vereséget szenvedtünk, így a hetedik helyen végeztünk. Voltak nagyon szép és jó megoldásaink és természetesen voltak kevésbé jók is, de összességében elégedettek lehetünk a látottakkal. A vasárnapi teljesítményre büszkék lehetünk, mert a lányok sokkal nagyobb bátorsággal és küzdelemmel játszottak, mint az első napon.

Takács Sára értékelése:

 Egyénenként ki tudnék emelni pár pozitív pillanatot, azonban kiemelkedő teljesítményt csapatként nem tudtunk nyújtani. Mindenképp hasznos volt a torna hiszen visszacsatolást kaptunk arról, hogy éppen hol tartunk. A jövőben célul tűztük ki, hogy ne csak egyéni teljesítményeket lássunk, hanem csapatként is jól tudjunk működni.

Totók: Németh Szabolcs, https://www.facebook.com/szabimage