48. hét utánpótlás eredményei

NB2 B csoport

Gárdony-Pázmánd NKK U21 – Óksi KKFT-Bicske 24-34(11-22)

Knauer(kapus)- Süle 5 (2), Bukovics 1, Barna 8, Tolvaj 2 (1), Rezneki 3 (1), Mihály 1, Tuba 1, Mandel 1, Balogh 2, Tóth Ficsor, Rumpler, Trombitás.

 Dabrowski-Pados Mónika, vezetőedző értékelése:

Sajnos egy kritikán aluli vereségen vagyunk túl az ÓKSI-Bicske csapata ellen. Mutatott játékban, hozzáállásban, mentalitásban, csapategységben, küzdésben… gyakorlatilag mindenben alulmúltuk önmagunkat. Természetesen, mint mindig, vannak kivételek, de ez nem lesz elég, hogy bárki ellen győzni tudjunk. Remélem tiszta fejjel tudunk odamenni a szerdai mérkőzésre és azt a csapatot és játékot mutatják a lányok, amire képesek. Gratulálok az ellenfél csapatának!

OGYB LU15. II.osztály V/A csoport

Esztergomi Oroszlánok KSC – Pázmánd NKSE 38-26(20-14)

Pázmánd NKSE – Tatabányai SC 21-13(8-9)

Bacsi Mihály vezetőedző értékelése:

Az első mérkőzésen egy nagyon jó képességű csapat ellen játszottunk. A végeredmény azonban nem tükrözi a realitást, mivel jól kézilabdáztunk, szép ötletes támadásokat vezettünk és látványos gólokat szereztünk. Sajnos a kapusteljesítmény nem volt eléggé stabil, ennek köszönhetően Esztergom folyamatosan kezében tartotta a mérkőzést. A második mérkőzésen sajnos nagyon fegyelmezetlenül védekeztünk, ennek köszönhetően ellenfelünk a félidőben vezetett egy góllal. A második játékrészben rendet tettünk a fejekben és magabiztosan jól játszva, kiváló kapusteljesítménnyel szereztük meg megérdemelt győzelmünket.

OGYB LU13

Pázmánd NKSE – Alsónémedi SE 28-3(11-1)

Százhalombattai VUK SE – Pázmánd NKSE 19-23(10-12)

Virincsik Anasztázia, edző értékelése:

Az év utolsó fordulójában remek játékkal rukkoltak elő a lányok. Mind a kettő mérkőzésen több olyan csoportos és csapatszintű akciót is láthattunk, amit korábban nem. Védekezésünk továbbra is kiemelkedő, több labdát is tudtunk szerezni, illetve az ellenfeleket hibákra tudjuk kényszeríteni és ezekből lerohanásokat csináltunk. Támadásban végig jól szervezetten, bátran játszottunk és végre mindenki felvállalta a helyzeteit. Köszönjük a Szülőknek a szurkolást és a támogatást!

Takács Sára, edző értékelése:

Az eddigi fordulók közül, úgy gondolom a lányok most játszottak a legösszeszedettebben. Az első mérkőzés megadta a kellő önbizalmat mindenkinek a 2. meccshez. Amiket kértünk a mérkőzések előtt megvalósultak, illetve külön öröm, hogy a játékosok váratlan szituációkban is remekül teljesítettek.

OGYB LU11

DKKA- Pázmánd NKSE

Pázmánd NKSE – Szigetszentmiklós NKSE-Szigethalom

Major Dávid, vezetőedző értékelése:

Az elmúlt hétvégén újabb 2 ellenféllel szemben mérhettük össze tudásunkat Rácalmáson. A 2 héttel ezelőtti mérkőzéseinkhez képest, mind támadásban, mind pedig védekezésben előre tudtunk lépni, jobb és stabilabb teljesítményt tudtunk nyújtani. Támadásban rendre megtaláltuk a jó megoldásokat 1:1 ellen, a szélsőinket és a beállóinkat is egyre gyakrabban tudjuk helyzetbe hozni, illetve a távoli zónákból is több eredményes kísérletünk is volt. Védekezésben fegyelmezettek voltunk az első perctől az utolsóig, sok megállító faultunk volt, emellé pedig jó kapusteljesítmény párosult. Jó úton haladunk, remélhetőleg az új esztendőben tovább tudjuk csiszolni a játékunkat egyénileg és csapatszinten is!