5. hét utánpótlás eredményei

LU 17. II. osztály

Gárdony-Pázmánd NKK – BVSC-Zugló (9-20) 17-32

Bálint (kapus) – Mikó, Kiss, Kócz, Pósa 3, Trombitás, Szigeth 7, Buza 3, Karpf, Fett, Busa 2, Fischl 2.

Vezetőedző, Jancsekityné Flesser Dóra:

A lányok a mérkőzésen végig tudásuk alatt teljesítettek, sem védekezésben, sem pedig támadásban nem a tőlük elvárható szintet hozták. Nem voltak eléggé agresszívek védekezésben és támadásban nem koncentráltak a befejezéseknél. Az ellenfél csapata teljesen megérdemelten nyerte a mérkőzést. 

LU 19. III. osztály

Bicske TC – Gárdony-Pázmánd NKK (7-14) 16-30

László, Bálint (kapusok) – Mikó 5, Pósa, Trombitás F. 1, Nagy, Szigeth 6, Buza 1, Mihály 4, TROMBITÁS L. 12, Rumpler, Busa, Fischl, Fuchs, Balogh 1.

Vezetőedző, Jancsekityné Flesser Dóra:

Helyenként szép játékkal, 1-1 elleni betörésekkel és jó védekezéssel simán nyertük meg a mérkőzést. Ennek ellenére sok technikai hibánk és sok kimaradt helyzetünk volt, amit a következő mérkőzésekre ki kell tudnunk küszöbölni. 

III.Farsang kupa, U13

Kürtösi Luca, Szikszai Kamilla, Oláh Lotti, Oszbach Zoé, Lóth Jázmin, Weinacht Anna, Bozsik Hanna, Támcsu Lara, Diepeveen Sarah,Hartmann Manga, Licsicsányi Eszter, Mészáros Viktória, Losonci-Nagy Hanna, Szabó Eszter.

Virincsik Anasztázia, edző:

A hétvégén Balatonbogláron a III. Farsang kupán vettünk részt az U13-as csapatunkkal, ahol a 6. helyezést értük el. Nagyon csalódottak voltunk mindannyian, mert ez a nap nem úgy alakult ahogy szerettük volna, hiszen mind a három mérkőzésünket elvesztettük. Buta hibák, egyéni próbálkozások, pontatlan játék támadásban és a védekezésben eddig nem látott hozzáállást kaptunk a lányoktól. A csoportmeccseken ellenfeleink jobbak voltak nálunk taktikailag, az utolsó helyosztó mérkőzést viszont magunknak nehezítettük meg. Dolgozunk tovább, a hibákat átbeszéljük és javítjuk!

Takács Sára,edző:

A kupán való részvétel úgy gondolom nagyon tanulságos volt, mind nekünk edzőknek, mind a játékosoknak. Az első két mérkőzésen technikailag maradtunk alul, illetve úgy gondolom fejben sem tudtunk felnőni ellenfeleinkhez. Az utolsó mérkőzésen viszont saját magunkat vertük meg, rengeteg technikai hibával, dekoncentrált játékkal. Remek visszacsatolás volt számunkra.