7. hét utánpótlás eredményei

NBII/B csoport

Alba Fehérvár KC U21 – Gárdony-Pázmánd U21 36-29(17-13)

KNAUER(kapus)-Bukovics 1, Rumpler, Trombitás 1, Mandel 2, TÓTH FICSOR 7(4), Rezneki, Ignácz 2, Balogh 1, LŐRINCZ 3, Nagy, Tuba 1.

Vezetőedző, Dabrowski-Pados Mónika értékelése:

Hosszú szüneten vagyunk túl, ami az első félidőben nem is látszott a lányokon. Nagyon szépen kezdték a mérkőzést, sok lerohanás gólt tudtak lőni. Védekezésben és támadásban is voltak szép megoldások, illetve a kapuban is jól teljesített Knauer Csenge. 

A második félidőben már változott a mutatott játék, úgy láttam nagyon elfáradtak a lányok és ötlettelenné vált a játék. Kevés helyzetig jutottunk el és a védekezés is átjáróház lett, de a hozzáállással nem volt probléma, a mérkőzésen jó teljesítményt nyújtott Tóth Ficsor Nóra és Lőrincz Panna.

LU19 III. osztály

Komárom VSE – Gárdony-Pázmánd NKK (8-17) 23-29

László, Bálint (kapusok) – Mikó, Trombitás F., Nagy K., SZIGETH 7, MIHÁLY 6, TROMBITÁS 7, Busa, Fischl, Fuchs, Ignácz 5, Balogh M 4.

Vezetőedző, Jancsekityné Flesser Dóra értékelése:

Kiválóan kezdtük a mérkőzést, a lányok már a mérkőzés elejétől koncentráltan játszottak. Végre jól működött a védekezésünk, amiből gyors és pontos támadásokat tudtunk végrehajtani. A kemény munka kezd beérni, sok edzésen begyakorolt elemet kaptam vissza a lányoktól, aminek nagyon örültem.  Nagyon fontos 2 pontot gyűjtöttünk be idegenben. Minden játékosomat dicséret illeti, gratulálok a csapatnak!

OGYB LU14

Moyra-Budaörs Handball – Pázmánd NKSE 46-7

ASI – Pázmánd NKSE 23-18

Bacsi Mihály, vezetőedző értékelése:

2024.02.18-án vasárnap U14-es csapatunkkal Budapesten a Vasas edzőcsarnokában két mérkőzést játszottunk. Az influenzajárvány sajnos nagyon megtizedelte a csapatomat, ezen kívül voltak sérültek és egyéb okok miatt távolmaradottak, így cseresor nélkül és sokszor emberhátrányban kellett játszanunk. A kialakult körülmények és gyenge teljesítményünk miatt is az első mérkőzésen nagyon megalázó vereséget szenvedtünk. A második mérkőzésen már voltak jó teljesítmények, becsületesen küzdöttünk. Sajnos ellenfelünk -a mérkőzés során megsérült játékosunk miatt- a 2. félidőt végig emberelőnybe játszotta. Ennek köszönhetően kellőképpen elfáradtunk, nem tudtunk hatékonyan védekezni, így ismét vereséget szenvedtünk.

OGYB LU12

Lajoskomárom – Pázmánd NKSE 12-34

Pázmánd NKSE – Start SE Szentkirályszabadja 43-11

Virincsik Anasztázia, edző értékelése:

 Nagy dicséret illeti a lányokat az elmúlt hétvégi fordulóban mutatott játékért. Magabiztosan sok gólt szerezve, a nagyobb előny ellenére is maximális koncentrációval és sok futással nagyarányú győzelmeket tudtunk szerezni. Betegséghullám jellemzi az elmúlt két hetünket, így akik tudnak edzésre és mérkőzésre is jönni mindent megtesznek annak érdekében, hogy jó teljesítményeket nyújtsanak!

Takács Sára, edző értékelése:

A hétvége folyamán két nagy arányú győztes mérkőzést játszottunk. Mindkét mérkőzésen az első sípszótól kezdve mi irányítottuk a játékot, ennek ellenére előjöttek azok a technikai hibák amiket fontos kijavítanunk, ugyanakkor láttunk olyan technikai elemeket is, amikben sokat fejlődtek a lányok. Szuper a csapatkohézió, ebből adódóan mindenki hozzá tudott tenni a győzelmekhez. Gratulálok a lányoknak!