16.heti utánpótlás eredmények

NB2-Alsóház

KK Ajka – Gárdony-Pázmánd NKK U21 34-22 (19-9)

KNAUER(kapus)-Bukovics 3, MIHÁLY 5, Ignácz 1, TÓTH FICSOR 9(4), Balogh, REZNEKI 2, Tuba, Nagy 1, Rumpler 1.

Vezetőedző, Dabrovszki-Pados Mónika:

Vereséggel zártuk ezt a hetet is. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerül több győzelmet is szereznünk a rájátszásban egyelőre, de ehhez sokkal nagyon lelkesedés, csapategység és küzdés kell. Amíg ezek nem lesznek jelen, a szakmai részéről felesleges is beszélni. Gratulálok az ellenfél csapatának!

LU17 II.osztály

Gárdony-Pázmánd NKK – Tempo KSE  22-38 (10-21)

Bálint, László (kapusok)-MIKÓ 10, Kiss, Kócz, Pósa 3, Trombitás, Szigeth 4, Buza 1, Karpf 1, Busa, Fischl 3.

Vezetőedző, Jancsekityné Flesser Dóra:

Keresem a válaszokat erre a hitetlen, akaratlan játékra. Nem a kézilabda tudásunkkal volt a probléma, hanem a lányok hozzáállásával. Remélhetőleg a következő mérkőzésekre ezt orvosoljuk és megint egy összeszedett csapatként tudunk mérkőzést nyerni. 

LU19. III. osztály

Gárdony-Pázmánd NKK- Tatabányai SC 32-34 (19-12)

László,Bálint (kapusok) Mikó 1, Kócz, Pósa 1, Trombitás F., Nagy K., Szigeth, Buza 4, MIHÁLY 9, Trombitás L. 6, Fischl, Fuchs, IGNÁCZ 9, Balogh 2.

Vezetőedző, Jancsekityné Flesser Dóra:

Egy kimondottan jó első félidő után, egy borzasztó második félidőt produkálva veszítettünk el egy megnyert mérkőzést. Hibát-hibára követtek el a lányok, szétesett a védekezésünk, nem tudtuk értékesíteni a helyzeteinket és ez megbosszulta magát. Teljesen megérdemelten nyert a Tatabánya csapata, akik 10 gólos hátrányból fordították meg a mérkőzést. 

OGYB LU15

Pázmánd NKSE-Budafoki KSE 34-29(19-11)

Tatabányai SC-Pázmánd NKSE 17-24(7-11)

Bacsi Mihály, vezetőedző:

Az első mérkőzéses kiválóan kezdtünk. A sokat gyakorolt gyors lerohanással könnyű gólokat

tudtunk szerezni, így jelentős előnyre tettünk szert. A második félidőben sajnos nem tudtuk a

gyors kézilabdát játszani, ezért ellenfelünk kissé felzárkózott, de győzelmünkhöz nem volt

semmi kétség.A második mérkőzést kissé lassan, sok hibával kezdtük. A folytatásban viszont magunkra

találtunk és kiváló kapusteljesítmény mellett, ötletes támadásokkal ismét megérdemelt

győzelmet arattunk.

OGYB LU13

Pázmánd NKSE-Alsónémedi SC 32-15

ASI-Pázmánd NKSE 21-23

Virincsik Anasztázia:

A lányokkal együtt nagyon örültünk, hogy mind a kettő mérkőzésen győzni tudtunk. Az első összecsapáson a fiatalabbak példát mutattak, hogy mentalitásban, mozgékony lábmunkával, bátor ütközésekkel hogyan kell hatékonyan védekezni, amiből önbizalmat szerezve a támadásokban is eredményesek voltak. A két mérkőzés között újból elmondtuk a lányoknak, hogy minden edzésen, minden mérkőzésen az vezérelje őket, hogy jobbak akarjanak lenni annál, mint amik éppen, valamint sokat kell tenni és áldozni azért, hogy a fejlődésük folyamatos legyen. Ezek után az ASI ellen már többen bátrabban felvállalták a felelősséget a támadásban és a védekezésben is egyaránt. Gratulálok a lányoknak és köszönjük a szülők lelkes támogatását is!

Takács Sára:

A hétvégén nyújtott teljesítménnyel összességében meg vagyok elégedve, különösen az ASI elleni mérkőzéssel. Dicséret jár a küzdésért, a szép gólokért, technikai elemekért, de sajnos védekezésben még mindig nem találjuk önmagunk. Úgy gondolom, a védekezéshez való hozzáállásunkon még javítanunk kell. 

OGYB LU11

Major Dávid:

A múlthétvégén újabb fordulón jártunk Rácalmáson, ahol a hazaiak mellett a Solt csapatával mérkőzhettünk meg. Mindkét mérkőzést végig kontrolláltuk, a támadásainkba ugyan még csúsztak hibák, a helyeztkihasználásunk sem volt most talán a legkiemelkedőbb, de védekezésünk nagyon harcias és kemény volt. Rengeteg ütközést sikerült végrehajtanunk és a kapusaink is nagyon hatékonyak voltak ezen a 2 mérkőzésen.