20.hét utánpótlás eredményei

NB2 Alsóház

SZESE Győr – Gárdony Pázmánd NKK U21 35-23(20-12)

Knauer – Nagy 3, Mandel 2 (1), Bukovics, Tóth Ficsor 6 (3), Balogh 2, Rezneki 1, Mihály 3, Lőrinc 3, Ignácz 3 (1), Rumpler, Trombitás 

Dabrowski-Pados Mónika:

Sajnos nem sikerült úgy zárnunk az évet, ahogy azt megbeszéltük az öltözőben. Az első félidőben volt egy jó 10-15 perces hullámunk, de összességében nem volt jó mérkőzés részünkről. Igazából az egész mérkőzés tükrözte a szezonunkat. 

Gratulálok az ellenfél csapatának! 

OGYB LU15

Pázmánd NKSE-Csepel DSE 29-24 (19-9)

Pázmánd NKSE-Budafok 29-18 (17-9)

Bacsi Mihály:

Ezen a találkozón megmutattuk, hogy mire is vagyunk képesek, végig dominálva a találkozót. Már az első félidőben jelentős előnyt szereztünk az egységes és jól kézilabdázó Csepel ellen. Védekezésünk jól működött a kapusteljesítményünk pedig extra volt. A gyors lerohanásból kialakult helyzeteinket jól ki tudtuk használni. A második mérkőzésünket is végig domináltuk, mindkét kapusom kimagaslóan teljesített. A gyors tempó kézilabdával elég korán eldöntöttük a mérkőzést. Egységes csapatmunkával szereztük meg a győzelmet. Gratulálok a lányoknak! Szép búcsú a szezontól!

OGYB LU13

Alsónémedi SE- Pázmánd NKSE 8-24

Bicske TC-Pázmánd NKSE 12-34

Virincsik Anasztázia:

Az utolsó fordulóban is sikerült mind a kettő mérkőzésen győzelmet aratni. Az első mérkőzés első 10 percében kicsit álmosan kezdtünk, de utána rendeztük a védekezésünket és ezzel el tudtunk lépni az ellenfelünktől. Sok helyzetet dolgoztunk ki, viszont annak kihasználtságában hiányérzetem volt. A második összecsapáson viszont már azon a hőfokon játszottak a lányok, amit már megszoktunk tőlük. A kapusokat kiemelném, mert ők végig jól koncentráltan, sok bravúrvédéssel kiemelkedően teljesítettek ezen a napon. Gratulálok a csapatnak az egész évben mutatott folyamatos fejlődéshez!

OGYB LU11

Pázmánd NKSE-Alba FKC

DKKA-Pázmánd NKSE

Major Dávid:

U11 A hétvégén lejátszottuk az utolsó mérkőzéseinket az idény során. Az idén elvégzett munkára és megtett útra nagyon büszkék lehetnek a lányok, hiszen annak ellenére, hogy a hétvégén több meghatározó játékos sem tudott ott lenni, magunkhoz képest is jó játékot tudtunk nyújtani, illetve ellenfeleink fölé tudtunk kerekedni. Nagyon sok jó egyéni villanást láthattunk támadásban, védekezésben pedig egységesek voltunk ezzel a kapusokat is hozzá segítve az extra teljesítményhez. Már alig várjuk a következő szezon elejét, ahol már látni fogjuk a mérkőzések eredményét és még pontosabb képet kapunk, hogy hol is tartunk a korosztályunkhoz képest!

LU8-9 Sulikézi Fesztivál

Bernáth Gyula

Szombaton Sulikézi fesztiválon vettünk részt Székesfehérváron az U8-U9-es korosztályunkkal. A Köfém Sportcsarnokban tartott rendezvényen teljes keretünkkel, 20 gyerekkel érkeztünk. Mivel először utaztunk „idegenbe” végre felvehették a kislányok a kiosztott gála melegítőt, amelyet büszkén viseltek. A fesztiválon kilenc állomást kellett teljesíteni, forgószínpadszerűen. A feladatok végrehajtásához a kézilabdához szükséges képességekre, technikai elemekre volt szükség. A közös gyerekzenére végrehajtott bemelegítés jó hangulatot teremtett, amely végig jellemző volt a rendezvényre. Az akadálypálya leküzdése után, volt labdás terpeszfogó, sok labdavezetéses ügyességi feladat, kapuralövési feladatok, labdapasszolásos versenyek és pihentetőnek „lufis” feladatok is. Gyermekeink nagy lelkesedéssel, és ügyesen teljesítették az összes állomást, mindenki begyűjtötte a pecsételő füzetébe mind a kilenc bélyegzőt. A rendezvényen jól érezték magukat, várják a további rájuk váró edzéseket, feladatokat.

sdr
cof