Hozták a kötelezőt a Gárdony-Pázmánd kézisei

Gárdony-Pázmánd NKK–Marcali VSZSE 33–25 (16–9)

Gárdony: Vártok, Biró (kapusok) – Németh N. 10, Halmos, Gyebrovszki 2, Urfi 2/2, Szabó A. 7, Braun 2, Hamuth 5, Dublinszki 2, Selenka 1, Piazza, Müller 2, Tóth A. Vezetőedző: Pánczél Barabás.

Marcali: Bödör, Fanai (kapusok) – Bencski 2, Bozsok 5/4, Borbély, Urbán R., Csiva Balogh 1, Urbán E. 5, Szabadi 1, Pék 4, Buzsik 5, Papp V. 2. Vezetőedző: Balogh Margit.

Kiállítások: 6 illetve 16 perc.

A tóparti hölgykoszorú kezdte támadásban a mérkőzést, de az első attakot elrontották, eladták a labdát, amiből a Marcali szerzett vezetést. Ekkor még a hazaiak sem gondolták talán, hogy ez lesz az utolsó pillanat a találkozón, amikor hátrányban játszanak. Nem is morfondíroztak ezen sokáig Németh Nóráék, mert a gyors középkezdés után máris betaláltak, s onnantól az történt a pályán, amit a gárdonyiak akartak.

Végig gyors lerohanások és a gólok után gyors középkezdések jellemezték a két gárda összecsapását. Minden hazai játékos magas hőfokon izzott, pörgött a játék, jó és pontos passzok, hatalmas gólok, no és a vendégek részéről sok kiállítás tarkította a küzdelmet. Látszott a lányok játékán, hogy a kéthetes pihenőt követően ki voltak éhezve a meccsszituációkra. A gárdonyiak nagy örömére Gyebrovszki Zita nagy elánnal, és két góllal tért vissza a pályára hosszúra nyúlt pihenőjéből, műtétjéből felépülve elszántan harcolt a társak mellett. A nagyon jó iramú találkozó első félidejében már nem maradt nyitott kérdés, 30 percnyi játék után hét góllal vezettek a hazaiak, végül magabiztos, nyolcgólos diadalt arattak úgy, hogy játékosaik zöme szerzett góllal zárta meccset. A Gárdony-Pázmánd NKK 21 mérkőzés után a tabella 9. helyén áll.