Súlyos pofonba szaladt a Gárdony-Pázmánd NKK együttese

A női kézilabda NB I/B 22. fordulójában a dobogót ostromló Kozármisleny vendégeként tízgólos vereséget szenvedett a Gárdony-Pázmánd NKK együttese.
Kozármisleny SE– Gárdony-Pázmánd NKK 28–18 (15–5)

Kozármisleny: Gadányi, Víg, Radochay (kapusok) – Vadász I., Schaffer 2, Markovics 3, Szőllősi 2, Rideg 1, Szemmelrock 5, Palotás 5, Spán 1, Halász 1, Hosszu 6, Linder, Tóth T., Radoncha 2.
Vezetőedző: Kovács Tamás.

Gárdony: Fekete D., Vártok, Biró (kapusok) – Németh N. 4, Halmos, Gyebrovszki 5, Urfi 2, Szabó A., Hamuth, Dublinszki 2, Selenka, Piazza, Müller 4, Koncsik 1.
Vezetőedző: Pánczél Barabás.

A tabella 9. helyén álló Gárdony-Pázmánd NKK a dobogóra törő Kozármisleny vendégeként nem számíthatott sok jóra, s el is maradt a meglepetés. A hazai lányok már az első másodperctől haraptak, s hamar tudatosították a tóparti hölgyekben, hogy emberfelettit kellene küzdeniük a pontszerzésért. A Kozármisleny nagy iramot diktált, a gárdonyiaknak semmi sem jött össze támadásban és védekezésben sem. A vendéglátó esélyt sem adott Pánczél Barabás együttesének, folyamatos lerohanásaikkal szétzilálták a Fejér megyeiek védekezését. A Misleny gyors játékába olykor némi hiba is csúszott, így „csak” 15 gólt dobott az első harminc perc alatt.
Fordulás után valamivel koncentráltabbá vált a Gárdony-Pázmánd NKK játéka, majdnem kétszer annyi gólt dobtak Németh Nóráék, mint az első játékrészben, de megközelíteni így sem tudták a hazaiakat. A baranyaiak végig tíz gólon kívül tartották a Gárdonyt, így teljesen megérdemelten tartották otthon a két pontot. A Gárdony-Pázmánd maradt a Nyugati csoport kilencedik pozíciójában.