Minden mérkőzésről pontokat hoztunk

IFI

Gárdony-Nagyatád 25-11

Gyengébb első félidő után váltottunk a védekezésben és megnyitottuk a falunkat. Az ellenfelünk nem tudott erre reagálni és magabiztos győzelmet arattunk a közvetlen riválisunk ellen. Az egész csapatot dicséret illeti, hiszen összesen 4 gólt engedélyezett a Nagyatád játékosainak

PEAC-Gárdony 25-29

Az ellenfelünknél hiányzott betegség miatt a leggólerősebb játékosuk,viszont nálunk is hosszabb időre kidőlt Hargitai Dorottya, valamint Juhász Adél is bokasérülést szenvedett a héten. A lányok nagyon jól kezdték el a mérkőzést és fegyelmezett játékot produkáltak, főleg támadásban.A kapusaink számos védést mutattak be és Furka Alíz beállójátéka borzolta a pécsiek idegeit.

NB2

Gárdony U22-Cegléd 28-22

Az őszi fordulóban elszenvedett vereségért vissza akartunk vágni a Cegléd csapatának. Sajnos az NB2-es mérkőzéseken megszokott gyengébb játékvezetés nem kedvezett a mi játékunknak így sok hiba és téves ítélet született. Az eredménynek természetesen örültünk, a mutatott játéknak kevésbé.

EURONOVEX-Gárdony U22 32-32

A listavezető otthonában simán vezettünk végig a mérkőzésen,viszont az utolsó 10 percben kiegyenlítettek és a vezetést is megszerezte az ellenfelünk. A végjátékban Vörös Szimonetta bravúrgóljaival hoztuk a mérkőzést döntetlenre. A korábban megszokott kemény támadó szellemű védekezésünk nem működött és a támadásban is akadtak gondjaink. Kuczi Dorina és Szimi eredményes játéka volt a döntő ezen az összecsapáson.