NEKA együttesét fogadja zárt kapuk mögött a Gárdony-Pázmánd NKK csapata a női kézilabda NBI/B 6. fordulójában

A Gárdony-Pázmánd NKK ugyan jól kezdte a bajnokságot, de legutóbb hazai környezetben szenvedett kétgólos vereséget a Győri ETO KC U20-as alakulatától. Virincsik Anasztázia lányai mindenképp javítani szeretnének a hétvégén, de nem lesz könnyű dolguk. A honi kézilabda ígéretes tehetségeit nevelő NEKA a koronavírus miatt még csak egyetlen meccset játszott le, a DKKA U20-as gárdáját verte idegenben. A gárdonyiak ama randevú tapasztalatait használják fel a felkészülésre, de zsákbamacska, hogy a NEKA milyen együttessel áll ki, hiszen három csapatnyi balatonboglári játékosnak van engedélye az NBI/B-re, olyanoknak is, akik az élvonalban szerepelnek.

– Legfőképp a saját játékunkra kell figyelni, és sokkal jobban kell összpontosítanunk, mint legutóbb – jelentette ki Virincsik Anasztázia, a Gárdony-Pázmánd vezetőedzője. – A védekezésbe ugyanazt az agresszivitást, harcosságot, keménységet kell belevinni, mint amit a Győr elleni meccs utolsó 20 percében mutattak a lányok, de most az első perctől kezdve.

Bocsi Szonjára hosszabb kihagyás vár

Az idegsérüléssel bajlódó Bocsi Szonja már megkezdte a kezeléseket, de még hosszú ideig nem játszhat, mint ahogy kérdéses Czuczu Frida szombati fellépése is.