Jövőre is a másodosztályban a Gárdony-Pázmánd NKK

Bebiztosította másodosztályú tagságát a Gárdony-Pázmánd NKK együttese, miután hazai pályán legyőzte esélyesebb riválisát a női kézilabda NB I/B 25. fordulójában.
Gárdony-Pázmánd NKK–Swietelsky-Szombathelyi KKA 33–26 (17–14)

Gárdony: Fekete, Vártok 1 (kapusok) – Németh N. 5, Kocsik, Müller, Gyebrovszki 5, Urfi 7/3, Szabó A. 9, Halmos, Hamuth 1, Dublinszki 3, Selenka 1, Braun 1, Piazza. Vezetőedző: Pánczél Barabás.

S-SzKKA: Schneck, Pálinkás, Bozzai (kapusok) – Csire 5, Takács K. 1, Takács B. 1, Schneider 6/5, Horváth P. 3, Smid 3, Szendrei 3, Virág 4, Jurik. Edző: Józsa Krisztián.

A Gárdony-Pázmánd a tabella harmadik helyén álló Swietelsky-Szombathely alakulatát látta vendégül a 2017-18-as pontvadászat utolsó hazai összecsapásán. Pánczél Barabás lányai annak ellenére az esélytelenek nyugalmával léptek pályára, hogy a szombathelyieket az előző szezonban már legyőzték egyszer. Az erősebbik vasi gárda szűk kerettel, s abban is három kapussal érkezett a gárdonyi összecsapásra, mintha nem vették volna komolyan Szabó Anikóékat. Az első találatot a hazaiak jegyezték, majd rögtön jött a válasz, de 1–1-nél volt a legszorosabb az állás a meccsen. A tóparti lányok végig uralták a játékot, egy pillanatra nem adták fel a küzdelmet és végig hatalmas lendülettel, lelkesedéssel és akarattal játszottak. Szabó Anikó fergeteges formában kézilabdázott, amit elengedett, célba talált, bombagólokkal segítette csapatát. A védelem is kiválóan zárt, ráadásul a kettős igazolással játszó dunaújvárosi kapus, Vártok Ramóna hatalmas védéseket mutatott. A Gárdony-Pázmánd ezzel a diadallal bebiztosította helyét az NB I/B-ben.