Utánpótlás beszámolóink

OGYB LU14 II. osztály VII/B
Pázmánd NKSE – Pilisvörösvári KSK 22-22
Solymári SC – Pázmánd NKSE 14-24

Edzőjük Bacsi Mihály nyilatkozott: Első mérkőzésünkön csapatunk lassú hőfokon kezdett és ez a tempó sajnos szinte a mérkőzés végéig tartott. Védekezésünk nem volt acélos, nem volt egységes, támadásban pedig 13 ziccert hibáztunk. Ennek ellenére örülhetünk az egy pontnak, mert a végjátékban szép ötletes gólokat szereztünk. A második mérkőzést védekezési hibákkal kezdtük, ellenfelünk 5:1 arányban is vezetett. A félidő derekára elkezdtük a saját játékunkat játszani, csapatunk egységesen keményen és határozottan védekezett. A gyors indulás góljainknak köszönhetően magabiztos jó játékkal győztük le a szintén jól kézilabdázó solymári lányokat.

OGYB LU13 VIII. csoport
Pázmánd NKSE – Budaörsi KSE 13-13
Pázmánd NKSE – Martonvásár 32-3

Bernáth Gyöngyi értékelte csapata mérkőzéseit: A lányokat is nagyon megviselte Paci bácsi elvesztése. Pár hete még ott volt az edzésünkön.Játékosaink kis fekete szalaggal a csuklójukon játszották a mérkőzéseket és a kezdés előtt 1 perces néma csenddel adóztunk Paci bácsi emlékének. A mérkőzések előtt megfogadtuk, hogy érte játszunk! Azt fogjuk követni, amit tőle tanultunk: csapategység, küzdelem, alázat, igyekszünk tudásunk legjavát nyújtani. A lányok ennek maximálisan eleget tettek! A Budaörssel még soha nem sikerült ilyen eredményt elérni! A remek kapusteljesítményhez, jó védekezés, példamutató csapatjáték párosult, még így is, hogy ziccereket, hétmétereseket hibáztunk. A Martonvásár elleni mérkőzést is nagyon komolyan vettük. Arra törekedtünk, hogy minden játékosunknak legyen sikerélménye, gyakoroltuk a tanult megoldásokat, segítettük egymást. Minden játékos tudott gólt elérni, a gyerekek önbizalmának ez sokat jelentett.Összességében mindenkit dicséret illet! Az összefogásnak és a küzdeni akarásnak ma szép példáját mutatták! Mindent köszönünk a mi Paci bácsinknak, igyekszünk továbbra is tanításainak megfelelni.

OGY LU11 VII. csoport
Moyra-Budaörs Handball – Pázmánd NKSE
Szigetszentmiklós NKSE II. – Pázmánd NKSE

Virincsik Anasztázia értékelte a mérkőzéseket: Dömsödön rendezték meg az U11-es bajnokság következő fordulóját, ahol először a Moyra-Budaörs Handball majd a Szigetszentmiklós csapatával játszottunk. Az első mérkőzésen a kicsit álmos kezdés után nagyot küzdöttek a lányok. Védekezésben most jobban teljesítettek, mint a támadásban, de a küzdő szellem és a motiváltság végig látszott az arcokon. A második mérkőzésen egy könnyebb ellenféllel szemben a védekezésünk még hatékonyabb volt és a kapusaink is remekeltek, míg a támadásban is szépen játszottak a játékosok. A lányokat forgattam a posztokon, volt, hogy a kapusunkat kipróbáltam mezőnyben is, illetve a beállóban játszót a kapuba tettem. Nagyon büszke vagyok a CSAPAT-ra mert pénteken szinte mindenki szomorúan vagy sírva érkezett meg az edzésre Paci bácsi elvesztése miatt. Beszélgettünk róla a lányokkal, hiszen szinte mindenkinek – köztük nekem is- volt az edzőm korábban. Ezen a fordulón Paci bácsi szellemisége, mosolya, humora is ott volt velünk és emlékét tovább őrizzük a szívünkben!

Gratulálunk a gyönyörű teljesítményekhez!