38.hét utánpótlás eredményei

Forrás: Cseh Péter @csezare.foto

LU19 III.osztály

Pázmánd-Gárdony NKK – Komárom VSE  28-28 (14-14)

László (kapus) – Mikó 1, Süle 9, Pósa 1,Nagy,Trombitás F., Szigeth, Buza 6, Trombitás L. 6, Rumpler 3, Busa, Kócz, Fischl 1,Fuchs,Balogh 1. 

Vezetőedző: Jancsekityné Flesser Dóra

Edzői nyilatkozat:

Már a mérkőzés elején látszott, hogy kemény csatára számíthatunk. Egyik csapat sem tudott két gólnál többel meglépni az ellenfelétől. A második félidőben javult a védekezésünk, de fontos pillanatokban, sajnos mindig hibáztunk, így végül döntetlen lett a végeredmény. 

NB2 B csoport

Óksi KKFT-Gárdony-Pázmánd NKK 30-23(14-15)

Knauer(kapus)- Süle 1, Bukovics 1, Nagy, Tolvaj 12/5, Rezneki 2, Trombitás2, Rumpler, Tuba, Balogh 4.

Vezetőedző: Guricsné Horváth Beáta

OGYB. LU14

Alba Fehérvár KC-Pázmánd NKSE 17-12(11-6)

Pázmánd NKSE-Komárom VSE 25-17(11-6)

Vezetőedző: Bacsi Mihály

Edzői nyilatkozat:

Az első mérkőzést az Alba Fehérvár KC ellen játszottuk. A mérkőzést kissé bizonytalanul kezdtük. Védekezésünk nem volt egységes hiányoztak a megállító faultok. A második félidőre másik arcunkat sikerült megmutatni, sokkal magabiztosabban kézilabdáztunk, védekezésben sorainkat rendezni tudtuk. A fizikálisan erősebb ellenfelünk megérdemelten győzött, kiváló kapusteljesítményüknek is köszönhetően.

A második mérkőzést a Komárom csapata ellen játszottuk. Az első mérkőzésünk második félidei játékát sikerült átvinni az egész mérkőzésre. Nagyon szép, kreatív támadásokkal, időnként kimagasló védekezéssel megérdemelt győzelmet arattunk. Ami nagyon örvendetes, hogy mindenki tudott gólt szerezni. Gratulálok a Lányoknak!