18. heti utánpótlás eredmények

NB2 Alsóház

Lipót Pékség-Gárdony-Pázmánd NKK U21 27-24(11-12)

Knauer-Bukovics 2, Rezneki2, Tóth Ficsor 5,Mihály 5,Trombitás 2,Tuba,Lőrinc 5, Mandel 3.

Vezetőedző, Dabrowski-Pados Mónika

LU19 III.osztály

Gárdony-Pázmánd NKK – Solymár SC 29-23 (14-12)

László, Bálint (kapusok) Mikó, Kócz 1, Pósa 1, Trombitás F., SZIGETH 7, BUZA 5, MIHÁLY 5, TROMBITÁS L. 8, Fischl, Fuchs, Busa, Balogh 2, Nagy.

Jancsekityné Flesser Dóra:

Sajnos egyik meghatározó játékosunkat ezen a mérkőzésen sérülés miatt nélkülöznünk kellett. Ennek ellenére jól kezdtük a mérkőzést, ötletes támadásokat vezettünk és a védekezésünk is jól működött, fegyelmezetten játszottunk. A második félidő közepe táján kicsit bele aludtunk a játékba, ennek köszönhetően 1 góllal vezetett az ellenfelünk. De a végjáték a miénk volt, védekezést és támadást váltottunk, amire nem tudtak időben reagálni, így magabiztosan nyertük meg az utolsó hazai pályán játszott meccsünket. Ezzel a győzelemmel az utolsó mérkőzésünktől függetlenül, már biztos, hogy az előkelő 3. (bronzérmes) helyen végzett a csapat. 

Gratulálok a lányoknak ehhez a szép teljesítményhez! 

OGYB LU15

Solymár SC-Pázmánd NKSE 23-22 (12-8)

Százhalombattai VUK SE-Pázmánd NKSE 26-24 (14-9)

Az első mérkőzésen sajnos borzalmasan kezdtük, rengeteg technikai hibát vétettünk párosulva a sok kihagyott helyzeteinkkel. A félidőben egy alapos fejmosást követően magunkra találtunk és rendeztük sorainkat. Sajnos 12 kihagyott ziccerhelyzet és 4 kihagyott büntető megbosszulta magát. A második találkozón is rosszul kezdtünk, ellenfelünk kihasználta a gyenge védekezésünket. A második félidőben visszajöttünk a meccsbe, de a döntő pillanatokban kihagytuk a helyzeteinket.

OGYB LU13

Pázmánd NKSE-Győri ETO KC 23-23

Alba FKC2-Csákvár-Pázmánd NKSE 12-30

Virincsik Anasztázia:

A hétvégén Mosonmagyaróváron szerepeltünk, ahol nagyon jó körülmények között tudtuk megmutatni a tudásunkat. Az első mérkőzést az ország egyik legjobb utánpótlás bázisának korosztályos csapatával vívtuk. A lányok kiváló hozzáállással, kellő önbizalommal és fegyelmezett szép játékkal lepték meg az ellenfelüket. Végig vezettünk a mérkőzésen és a végén igazságos döntetlen született. Nagyon büszke voltam a csapatra, mert elhitték, hogy bárkivel szemben is tudnak jól kézilabdázni. Védekezésünkben kellett egy picit módosítani, mert az elején a szélső befutók ellen nem tudtuk, hogy mit kell hatékonyabban csinálni. A második mérkőzésen könnyebb ellenféllel találkoztunk, ahol az egész játékidő alatt fokozatosan növeltük az előnyünket, így nagyarányú győzelmet arattunk. Köszönjük a lelkes szülői támogatást!