Strandkézilabda eredmények

Magyar Kupa 6. helyezés

Csapatunk hétvégén Hajdúnánáson lépett homokra a Magyar Kupán, amely egyben fontos kvalifikációs forduló is. Szombaton 1 vereség és 3 győzelem után biztos csoport másodikként jutottunk tovább a negyeddöntőbe. Vasárnap az első mérkőzésen a SZISE-Lupa csapata múlt felül minket 2-0-ra, így az 5-8. helyért folytathattuk a küzdelmet. Ezután a HelloLányok KFSE ellen sikerült győzelmet szereznünk, megnyerve az első szétlövésünket a hétvégén. Végül a helyosztó mérkőzésen újra az OVB Beach Girls csapatával találkoztunk, ahol az első szett nagyarányú veresége után még sikerült összeszedni az utolsó energiákat, így nagyon közel kerültünk, hogy szétlövésre mentsük a találkozót. A bravúr azonban elmaradt, így a 6. hely lett a miénk. Bréda Borbála, védelmünk oszlopos tagja értékelte a hétvégét:

“A hétvégén én összességében nagyon jól éreztem magam. Negatívumnak csak a vesztes mérkőzéseket tudnám felhozni, de ott is voltak jó pillanataink és ezekkel is fejlődünk. Sajnálom, hogy megint nem volt hasznos sáncom, ez magamban egy nagy harc, de minden meccsen küzdök a fejlődésért, mert szeretnék segíteni a csapatnak. Örülök, hogy az ottalvós jelleg miatt még jobban megismertem az új lányokat a csapatban, és tényleg minden túlzás nélkül mondom, hogy nagyon megszerettem őket. Annyira befogadó és kedves egytől egyig mindenki, hogy itt nem érezheti magát rosszul az ember. Sajnálom, hogy nem tudok minden tornán részt venni, de köszönöm, hogy idén is megkaptam a lehetőséget, hogy felhőtlenül boldognak érezzem magam és még sportoljak és barnuljak is. ”

Nagyon értékes kvalifikációs pontokat szereztünk, emellett sikerült elérni az előzetesen kitűzött célt is, amely az elmúlt 2 év 7. helyének felülmúlása volt. Az első hazai EBT tornán folytatjuk a menetelést hétvégén a Lupa-tónál. Hajrá Venice!