A női kézilabda NB I/B 13. fordulója nem hozott szerencsét a Gárdony-Pázmánd NKK együttese számára, Pánczél Barabás lányai hazai pályán szenvedtek vereséget az év utolsó összecsapásán.

Gárdony-Pázmánd NKK-Győri Audi ETO KC U18 28-32 (15-16)

Gárdony: Fekete, Vártok (kapusok) – Németh N. 7, Koncsik, Urfi 3, Szabó A. 3, Braun, Becséri A. 2, Hamuth 6, Dublinszki 1, Piazza, Selenka 6/3, Biró. Vezetőedző: Pánczél Barabás.

Győr U18: Rubint, Kiss L. (kapusok) – Somogyi 1, Afentaler 6/1, Horváth N. 2, Kiser 2, Andróczki 2, Varga E. 3, Kellermann 6, Pap, Pál T. 8/3, Molnár V., Szilovics 1, Ács 1. Vezetőedző: Róth Kálmán.

Kiállítások: 10 illetve 16 perc.

Az eredményes és szép búcsú reményében fogadta a Győri Audi ETO KC U18-as csapatát a Gárdony-Pázmánd NKK, s reménykedhettek a tóparti lányok, hogy egy esetleges győzelemmel be is foghatja aktuális riválisát a bajnokság őszi idényének utolsó fellépésén. Azonban a hazaiak – mint ahogy az utóbbi találkozók zömén – most is rövid kispaddal vették fel a küzdelmet a Róth Kálmán vezette fiatalokkal. Ennek ellenére az első félidőben tartani tudták a lépést a Győrrel. Szép megmozdulásokkal villantak a gárdonyiak. Felcsillant a remény, hogy akár pontokkal zárhatják a találkozót, s a cél érdekében elszántan harcoltak Németh Nóráék. Azonban fordulás után a játékvezetői páros alaposan belenyúlt a meccsbe. Hiába kézilabdáztak remek formában a gárdonyi lányok, a 38. perctől már nem volt esélyük felzárkózni. A sípmesterek még szabálytalan középkezdésért is elvették a labdát a hazaiaktól… A Gyebrovszki Zitát, Flesser Dórát is nélkülöző hazaiak ugyan mindent elkövettek az egyenlítésért, vagy éppen a fordításért, de végül pont nélkül zárták a bajnokság 13. fordulóját.