A női kézilabda NB I/B-s kézilabda-bajnokság tavaszi rajtján a sereghajtó VKLSE Győr vendégeként nyert három góllal a Gárdony-Pázmánd NKK.

VKLSE Győr-Gárdony-Pázmánd NKK 25-28 (11-14)

Győr, 50 néző. Vezette: Babity, Balogh.

Győr: Liszkai, Takács Réka (kapusok) – Takács Rebeka 2, Szabó D. 3, Pár, Németh K. 4, Németh V. 4, Vinkelmann, Rancz 1, Németh P. 1, Zsiray, Mészáros 3, Dakos. Vezetőedző: Pauer Zoltán.

Gárdony: Fekete D., Vártok (kapusok) – Németh N. 4, Koncsik 2, Halmos, Flesser 3, Urfi 3/2, Szabó A. 3, Braun, Becséri A. 3, Hamuth, Dublinszki 6, Selenka 4, Piazza. V.edző: Pánczél Barabás.

A női kézilabda NB I/B Nyugati csoportjának 14. fordulójában sem szakított az ősszel már berögzült rossz szokásával a Gárdony, rettenetesen kezdett. A 24. percben tudott csak egyenlíteni, majd a 25. minutumban fordítani a tóparti egylet, annak ellenére, hogy a VKLSE Győr nem éppen a pontvadászat legacélosabb együttese, még nem szerzett pontot a bajnokságban. Ugyanakkor nem lehet a védekezés szellősségére vagy a támadások erőtlenségére fogni a döcögő rajtot, csupán a Győr barátibb viszonyban volt Fortunával. Az alapvetően is harcos játékkal előrukkoló gárdonyiak aztán magasabb sebességi fokozatra kapcsoltak, s a hátralévő időben már nem adtak esélyt ellenfelüknek. A Gárdony-Pázmánd 28-25-re nyert, s 14 pontjával megerősítette nyolcadik helyét a tabellán.
Pánczél Barabás együttese február 11-én, vasárnap 18 órakor a 6. pozíciót elfoglaló Szekszárd csapatát fogadja.