Visszavágásra készülnek

A 2018–19-es NB I/B-s női kézilabda-bajnokság utolsó felvonásán már csupán a visszavágás terhe alatt lép pályára a Gárdony-Pázmánd NKK együttese.

A Gárdony-Pázmánd NKK az utolsó előtti fordulóban, a Pénzügyőr legyőzésével bebiztosította hetedik helyét a sportág honi második vonalában. Így a vasárnap 17 órakor kezdődő, Szombathelyi Haladás elleni záró meccsen már csak a visszavágás fűtheti a tóparti lányokat. Az idén igen visszafogott teljesítményt produkáló Haladás már búcsúzott az NB I/B-től, 5 ponttal szerénykedik a 12 csapatos tabella sereghajtójaként. Vagyis a Hali már csak a végét várja.

Azonban a Pinizsi Zoltán vezette gárdonyiaknak van mit törleszteniük a gyengébbik szombathelyi gárda ellen. Ugyanis december 8-án hatalmas meglepetésre 27-26-os vereséget szenvedtek a Fe­jér megyeiek a nyugati határ közelében. A gólpárbajban a Haladás oldaláról a góllövőlista harmadik helyén álló, 21 meccsen 117 találatot jegyző Kozma Dominika, valamint a gárdonyi gólgyáros, a kilencedik mesterlövész (106 gól) Karsai Roberta villoghat.