Nagy küzdelem után a vendégek elvitték a két pontot. Ifistáink magabiztos győzelmet arattak.

NBI/B női felnőtt – Nyugat – 16. forduló
Gárdony-Pázmánd NKK – Kozármisleny SE 24-26 (13-16)

Gárdony Általános Iskola Sportcsarnok – zárt kapu
Vezette: Garai, Varasdi.

Gárdony-Pázmánd NKK:
Pados 6, Horváth 4, Nagy 3, Szücs 3, Győrffy 2, Ágoston 2, Becséri 2, Hargitai 1, Hamuth 1. – Sárvári, Rezneki, Szilágyi, Dublinszki – kapuban: Vajk, Németh, Jónás.

Kozármisleny SE:
Scheffer 9, Brettner 5, Szemmelrock 4, Varga 4, Szabó 2, Lengyel 1, Tobak 1. – Grénus, Schaffer, Markovics, Hornyák, Imrei, Bánhidi – kapuban – Wichmann, Vig, Tóth.

Kiállítások: 4 ill. 3.

Hétméteresek: 1/1 ill. 4/3

Az NBI/B 16. fordulójában a Kozármisleny csapatát fogadtunk hazai pályán. Az előző évekhez és mérkőzésekhez képest, most is nagyon izgalmas és szoros összecsapásra számíthattunk. Ez most sem alakult másképp. 2-3 gólos különbség jellemezte a mérkőzést. A vendégek magabiztos játékot mutattak, ez látszott az eredményen is, hiszen sajnos a vezetést egyszer sem tudtuk átvenni a baranyai csapattól, végig vezetve zsebelték be a két pontot.

Női ifjúsági II. osztály – Nyugat – 21. forduló
Gárdony-Pázmánd NKK – Kozármisleny SE 35-21 (18-10)

Gárdony Általános Iskola Sportcsarnok – zárt kapu
Vezette: Papp, Uhrin.

Novemberben az „odavágón” egy nyerhető mérkőzésen kaptunk ki a PEAC otthonában. Célunk az volt a mérkőzés előtt, hogy kijavítsuk a pécsi hibáinkat és győztesen jöjjünk le a pályáról. Ezt teljesítette is ifjúsági csapatunk, fegyelmezett, higgadt és szép játékkal itthon tartva a két pontot.