Utánpótlás csapataink remekül teljesítettek a héten!

Serdülő és ifjúsági csapatunk megszerezte első pontjait, NBII-es csapatunk idei mérlege 3/3 győzelem!

LU 17 II. osztály – nyugat
Gárdony-Pázmánd NKK – Gyömrői KA
40-18

Gólszerzők: Kolonics 11, Király 10, Trombitás L. 5, Busa 4, Fischl 3, Buza 3, Szigeth 2, Trombitás F. 1, Fóri 1.

Flesser Dóra nyilatkozata a serdülő mérkőzésről:
A merkőzésre 2 napunk volt felkészülni. Az első félidőben nem a tőlünk megszokott szép játékot játszottuk, akadozott a gépezet, sok technikai hiba és kihagyott helyzet volt a jellemző. A félidőben kértem a játékosaimtól, hogy nyugodjanak meg és kapcsoljunk rá egy fokozatot. Ezt a lányok betartották és a második félidőben gyönyörűen játszottak, agresszíven védekeztek, amiből sok labdát szereztünk. Ennek köszönhetően fölényes győzelmet arattak, amelyhez ezúton is gratulálok! Köszönjük a szurkolók biztatását!

LU 19 II. osztály – nyugat
Gárdony-Pázmánd NKK – Gyömrői KA
30-28

Gólszerzők: Trombitás L. 7, Juhász 5, Süle 5, Rumpler 4, Bárdosi 4, Tuba 3, Bukovics 2.

NBII Női Felnőtt – Dél-nyugat
Gárdony-Pázmánd NKK U22 – Alba Fehérvár U22
39-33

Gólszerzők: Bárdosi 9, Süle 9, Sárvári 7, Hargitai 7, Juhász 4, Bukovics 1, Takács 1, Rumpler 1.

Dabrowski-Pados Mónika értékelései:
Ifi: Nagyon örülök, hogy végre megtudta szerezni a csapat az első győzelmét, rettentően kellett már a lányok önbizalmának. Bár a játékkal egyáltalán nem vagyok megelégedve, de így is nyerni tudtak, ami dícséretes. Remélem haladunk előre a pontszerzésben tovább. Gratulálok a lányoknak!

NBII: A korai kezdés ellenére, nagyon éberen és győzelemre éhesen kezdte el a csapat a mérkőzést, ami egész meccsen érezhető volt. E mellé társult egy nyugodt, türelmes és pontos játék, amivel gyakorlatilag szinte végig a kezünkben tartottuk a mérkőzést. Mondhatom, hogy Bárdosi Linda és Süle Dorina teljesítménye kiemelkedő volt, de a többiekére sem lehet panasz. Együtt közösen hozták össze a harmadik győzelmet és egyben az első hazait. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez és a hozzáálláshoz!

Bravó Csajok, nagyon szép teljesítmény!