Az egységesebb Eger nyerte a szombati mérkőzést

2023.09.16. NB1/B 3. forduló

Gárdony-Pázmánd NKK – Eszterházy SC 28-35 (16-17)

Játékvezetők: Hársfalvi Zsófia, Mórocz Réka

Versenybírók: Tóth Károly, Dobovai Zoltán

Összeállítás, gólszerzők: Kaffka, Knauer (kapusok)- Szűcs 5, Török 4, Vernes 2, Hamuth 3, Kukucska 2, Berkes-Kaiser 9/5, Ágoston 2, Hargitai 1, Bártfay, Zámori, Nemes, Barna, Bukovics.

Az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok, egyik sem tudott nagyobb előnnyel a szünetre menni. A második játékrészben a vendégek higgadtabb, pontosabb játékot produkáltak és a kapusteljesítményük is jelentősen feljavult, aminek következtében több góllal is vezettek. A végjátékban elfáradtunk, elfogyott a koncentráció és nem tudtuk ledolgozni a hátrányunkat.

Guricsné Horváth Beáta vezetőedző értékelése:

  • Nagyon fontos mérkőzés várt ránk, hazai pályán nagyon szerettük volna nyerni és begyűjteni az első bajnoki pontjainkat. Jól kezdtük a mérkőzést a támadásban, de a védekezésben egyéni hibákból sok gólt kaptunk. Az első félidőre egy gólos hátránnyal fordultunk, ami a szünet után 2-3 gólra nőt és nem tudtunk közelebb kerülni az ellenfelünkhöz. A támadójátékunk ötlettelen volt és a védekezésünk továbbra sem javult fel, így megérdemelten nyert az egységesebb Eger csapata ellenünk.
Forrás: Kricskovics Antal/Fejér Megyei Hírlap