36. hét utánpótlás eredményei

LU19.III.osztály

Gárdony-Pázmánd NKK – Bicske TC 37-24 (21-10)

László(kapus)-Mikó 4, Süle 9, Pósa, Trombitás F. 2, Trombitás L. 11, Szigeth 2, Búza 3, Rumpler 1, Tuba 3, Kócz, Fuchs, Balogh 1.

Vezetőedző: Jancsekityné Flesser Dóra

Edzői nyilatkozat:

Izgatottan vártuk az első mérkőzésünket ebben az osztályban. A lányok már az első perctől uralták a mérkőzést, kitűnő játékkal rukkoltak elő. A második félidőben kicsit visszaesett a védekezésünk, de így is simán otthon tartottuk a két pontot. Külön öröm számomra, hogy mindenkinek játéklehetőséget tudtam adni. Gratulálok ezúton is a csapatnak! 

LU17.II. osztály

BVSC-Zugló-Gárdony-Pázmánd NKK 36-23 (20-11)

László(kapus)-Mikó 3, Kiss, Pósa 2, Papp, Trombitás, Szigeth 8, Búza 8, Karpf, Fett, Busa, Kócz 1, Fischl 1.

Vezetőedző: Jancsekityné Flesser Dóra

Edzői nyilatkozat:

LU 17 II. osztályú csapatunk idegenben kezdte meg szereplését a BVSC Zugló otthonában. Sajnos már az első félidőben kiderült, hogy az ellenfél akarata érvényesül a mérkőzésen. Rosszul kezdtünk, sok technikai hibánk volt és még annál több kihagyott helyzet. A védekezésünk sem volt jónak mondható. A második félidőre már sokkal összeszedettebben, jobb helyzet kihasználással játszottunk, de nem tudtunk közelebb kerülni ellenfelünkhöz. Kedden ismét egy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, a Dunaújváros együttesét fogadjuk hazai pályán. 

NB2.B csoport

Gárdony-Pázmánd NKK U21-Szentendre NKE 20-39(5-17)

Knauer(kapus)-Süle, Bukovics 1, Nagy, Tolvaj 6, Rezneki 4, Trombitás 2, Tuba 1, Barna 6, Rumpler, Balogh

Vezetőedző: Guricsné Horváth Beáta