39.hét utánpótlás eredményei

LU 17 II. osztály

Pázmánd-Gárdony NKK – Gödi SE 33-36 (17-20)

László (kapus) – Mikó 7, Kiss, Kócz, Pósa 8, Papp 1, Trombitás 1, Szigeth 9, Karpf, Busa 2, Kovács, Fischl 5, Fett.

Vezetőedző: Jancsekityné Flesser Dóra

Edzői értékelés:

Sajnos a héten sok volt a betegünk, egy meghatározó játékosomat nélkülöznöm is kellett így nem tudtunk megfelelően készülni a mérkőzésre Ennek ellenére jól kezdtük az összecsapást, szép támadásokat vezettünk és keményen védekeztünk. Sajnos a végén elfáradtunk, így szoros csatában, de végül alul maradtunk az ellenfelünkkel szemben. 

LU 19. III. osztály

Emercius SE – Gárdony-Pázmánd NKK 29-28 (12-13)

László (kapus) – Mikó, Süle 4, Kócz, Pósa 1, Trombitás F, Nagy 1, Trombitás L. 8, Rumpler 10, Fischl, Fuchs, Balogh 2, Busa 2. 

Vezetőedző: Jancsekityné Flesser Dóra

Edzői értékelés:

Készültünk erre a mérkőzésre végig szép támadásokat vezettünk, viszont az első félidőben egyik csapat sem tudott meglépni. A második félidőben felkeményedett a védekezésünk, sorra dolgoztuk ki a hétmétereseket, így az 50. percben három góllal vezettünk, de a végjátékban a lányok fegyelmezetlenek voltak, így nem tudtuk megtartani az előnyünket, és egy góllal vereséget szenvedtünk.

NB2 B csoport

Gárdony-Pázmánd NKK-Redvelvet KC 20-33(7-14)

Knauer(kapus)- Süle, Bukovics 5, Barna 1, Nagy, Tolvaj 4/2, Rezneki 1, Trombitás, Tóth Ficsor 5, Rumpler 1, Lőrinc 2, Mandel 1, Balogh

Vezetőedző: Guricsné Horváth Beáta

OGYB LU15 II.osztály

Kőkuti Sasok DSE : Pázmánd NKSE 38 : 12 (15:9)

Pázmánd NKSE : Tatabánya SC 29 : 12 (13:4)

Bacsi Mihály, vezetőedző értékelése:

Az első mérkőzést egy nagyon jó erőkből álló csapat ellen játszottuk. A mérkőzés első félidőjében több balszerencsés gólt is kaptunk, így a félidőben 6 gól volt különbség. A második félidőben több játékos sérülés miatt nem tudott játszani, ennek köszönhetően teljes volt a szétesés. Ezt igazolja a (2. félidő) 20 gólos különbség. Ellenfelünk végig fegyelmezetten játszva, magabiztosan szerezte meg győzelmét. Csapatom nem volt eléggé agresszív, és nem volt egységes sem. A szinte megalázó vereség után el kellett beszélgetnem a lányokkal és a fejeket rendbe kellett tenni.

Második mérkőzést Tatabánya ellen játszottuk. Csapatom teljesen más arcát mutatta. Kimagaslóan védekezve kiváló kapusteljesítmény mellett, ötletes, kreatív támadásokkal fölényes győzelmet arattunk. A lányoknak sikerült kárpótolniuk egymást és engem is a korábbi fiaskó miatt.

OGYB LU13 VII. csoport

Alba Fehérvár KC-Pázmánd NKSE 15-18(7-10)

Pázmánd NKSE-Tatbányai SC 24-7(13-4)

Virincsik Anasztázia, vezetőedző értékelése:

Az idei szezon első fordulóját már nagyon vártuk a lányokkal. Az első mérkőzésünket a fehérváriak ellen játszottuk, akiket jól ismerünk. Több meghatározó játékosuk is sérült volt, így nem a tejes keretükkel tudtak kiállni ellenünk. Látszott a lányokon, hogy ez az első megmérettetésünk, kicsit döcögősebben játszottunk, de összességében hozni tudtuk a győzelmet. Támadásban szép megoldásokat, sok egy az egy elleni akciót csináltunk és a védekezésben is fel tudtunk keményedni. A második mérkőzésen végig magabiztos játékkal, eredményes lerohanásokkal, jó védekezéssel és remek kapus teljesítményekkel nagy arányú győzelmet sikerült elérnünk.

U13