15.heti utánpótlás eredmények

NB2 Alsóház

Celldömölk – Gárdony-Pázmánd NKK U21 32-24(18-15)

KNAUER – Bukovics 1, Mihály 4, Mandel 1, Ignácz 6, Tóth Ficsor 6(3), Rezneki 2, Balogh 3, Trombitás 1, Nagy

Dabrovszki-Pados Mónika értékelése:

Az első félidőben egész jól tudtuk tartani az eredményt, annak ellenére, hogy kicsit álmosan kezdtük a meccset. Sajnos ismét nagyon kevesen tudtunk elutazni, így elfogytunk a végére fizikailag. Sok szép megmozdulás volt támadásban védekezésben és a kapuban egyaránt, nagyszerű helyzeteket alakítottak ki a lányok, csak keveset tudtak érvényesíteni. Ebből is tanulunk, remélem kamatoztatni tudjuk majd a pozitív dolgokat. Gratulálok az ellenfél csapatának.

OGYB LU14

Pázmánd NKSE – Komárom 18-16 (10-7)

Alba Fehérvár KC – Pázmánd NKSE 22-11 (12:6)

Bacsi Mihály értékelése:

Az első mérkőzésen a nagyon jó kezdésnek köszönhetően 7:1 arányban vezetést szereztünk a gyors lerohanásgólokból és a kiváló kapusteljesítményünknek köszönhetően. A második játékrészben érthetetlen technikai hibákat vétettünk, ezért a vége szorosra sikerült. Győzelmünk ennek ellenére nem volt kérdéses.A második összecsapáson is jól kezdtünk, fej-fej mellett haladtunk az esélyesebb ellenfelünkkel. Sajnos az egy- egy elleni párharcokat nem sikerült sok esetben megnyernünk és a ziccerhelyzetekben is sokat hibáztunk. Ellenfelünk fokozatosan növelve előnyét magabiztosan győzött.

OGYB LU12

Alba FKC1-Pázmánd NKSE 21-30

Pázmánd NKSE- Alba FKC2 39-9

Virincsik Anasztázia:

Az első mérkőzésen a fokozatosan fejlődő fehérváriak ellen egy jó mérkőzést tudtunk játszani. Védekezésben nem ütköztünk fel, nem zártunk össze így sok gólt kaptunk átlövésből és a támadásban is voltak hibák, de szerencsére az akarattal tudtuk kompenzálni ezeket. A második mérkőzésen sokkal pontosabban játszottunk.

Takács Sára:

Vegyes érzéseim vannak a hétvégén nyújtott teljesítményünkkel kapcsolatban. Támadásban sok szép megoldást láttunk, azonban kicsit kapkodónak éreztem. Védekezésben jóval a tudásunk alatt teljesítettünk, meg kell tanulni a lányoknak, hogy nem csak a gólszerzéstől szép a kézilabda, illetve azt is, hogy a védekezést nem azért találták ki, hogy megpihenjünk. 

OGYB LU10

Moyra-Budaörs KSE- Pázmánd NKSE

Alba Fehérvár KC 2-Zentai – Pázmánd NKSE

Bernáth Gyöngyi:

Már nagyon vártuk a hazai fordulót! Az első meccsen még látszott az izgalom, megilletődés a lányokon, ennek ellenére sok szép megoldást láthattunk. A második meccsen már teljesen felszabadult játékot mutatott a csapat! Örömmel, lelkesen és nagyon eredményesen játszottunk! Mind a két sor kitett magáért. Az edzéseken gyakorolt technikai elemeket szépen végrehajtották és a kapusaink is jól védtek, figyeltek és együtt éltek a játékkal. Igaz, hogy nem számoljuk az eredményt, de ezt a mérkőzést nagy gólkülönbséggel megnyertük. Jó látni a lányokon a fejlődést, az akaratot, az örömöt! Köszönjük szépen a Szülőknek a lelkes, sportszerű szurkolást!