36.hét utánpótlás eredményei

LU20 III. osztály

Esztergomi Vitézek – Gárdony-Pázmánd NKK 34-22 (15-9)

TÓTH, László , Bálint (kapusok)-Mikó 3, Pósa 1, Trombitás, Szigeth 1, Buza 1, Mihály 5, Busa, Fuchs, IGNÁCZ 9, Balogh 2.

Jancsekityné Flesser Dóra, vezetőedző:

A sorsolás nem igazán kedvezett számunkra, mert már az első fordulóban a bajnokesélyes csapattal találkoztunk. Ennek ellenére az első félidőben szépen tartottuk magunkat, szép támadásokat vezettünk, ötletesen játszottunk, új igazolásunk Tóth Emma remek védéseket produkált a kapuban. A második félidőben nagyon visszaesett a szélső játékunk, rengeteg kidolgozott helyzetet rontottunk el és a fizikailag jóval erősebb ellenfelünk ezt rendre ki is használta, ennek köszönhetően megérdemelten nyerte a mérkőzést. Készülünk az Érd elleni hétközi bajnokira, ahol mindenképpen a két pont begyűjtése a célunk.

LU18 II. osztály

Dunakeszi – Gárdony-Pázmánd NKK 26-31 (10-16)

Bacsi Mihály, vezetőedző:

U18-as csapatunknak Dunakesziben a Magyarság Sportcsarnokban volt az idei szezon első bajnoki mérkőzése, amely találkozót nagy izgatottsággal vártuk. A mérkőzést nagyon fegyelmezett védekezéssel és kapusteljesítménnyel kezdtük, már a félidő első derekán 8:1 arányba vezettünk. A mérkőzésen a csapat egységesen küzdött, mind támadásban és védekezésben egyaránt. Kiemelkedő egyéni teljesítmények és kiváló csapatmunka mellett a csapatunkat ezen a mérkőzésen képtelenség volt legyőzni. Végig dominálva magabiztos győzelmet arattunk.

LU16 II. osztály A csoport

Hévízi Sportkör – Gárdony-Pázmánd NKK 33-24 (13-14)

Bacsi Mihály, vezetőedző:

Csapatom az első félidőben koncentráltan védekezve és jó támadójátékot produkálva dominálta a találkozót. A második játékrészben számomra érthetetlen technikai hibákat követtünk el. Az első 6 percben 6 alkalommal adtuk el a labdát, melyet ellenfelünk könyörtelenül kihasznált, ezzel átvette a mérkőzés irányítását. Egyszerűen szétesve kézilabdáztunk, mentálisan teljesen leblokkoltunk. Ellenfelünk megérdemelt győzelmet aratott. A 9 gólos különbség nem tükrözi a realitásokat. Hibáinkból tanulunk, dolgozunk tovább.