37. hét utánpótlás eredményei

LU20 III. osztály

Gárdony-Pázmánd NKK – Érd II. 31-17 (14-8)

Tóth, László (kapusok) Mikó 2, Kócz 2, Szigeth 7, Busa, Trombitás, Nagy 3, Buza 1, Mihály 4, Pósa 2, Fuchs, Fischl 3, Balogh 2, Ignácz 5.

Jancsekityné Flesser Dóra, vezetőedző:

Motiváltan, jól kezdtük a mérkőzést, ennek köszönhetően már az elején eldöntöttük a két pont sorsát, végig vezetve, magabiztosan nyertünk. Ennek ellenére nem voltam elégedett a mutatott játékkal, sok technikai hibát vétettünk és a befejezések sok esetben pontatlanok voltak. Próbáljuk a hibáinkat javítani és a soron következő mérkőzésre ezeket kiküszöbölni. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez! 

LU18 II. osztály

Gárdony- Pázmánd NKK – Szigetszentmiklós 23 – 33 (10-15)

Bálint, László (kapus)- Kiss, Király 4, Kócz, Pósa 3, Busa 1, Madarász, Botos 2, Búza 5, Nagy, Fischl 3, Fett, Dobos 1.

Bacsi Mihály, vezetőedző:

A mérkőzés részünkről sok hibával kezdődött, több technikai hibát vétettünk. Ennek köszönhetően tetemes előnyt szerzett ellenfelünk. Több alkalommal sikerült felzárkóznunk, de ilyenkor ziccer helyzeteinket nem sikerült gólra váltanunk. Ellenfelünk kapusa kiemelkedően teljesített. Kimagasló kapusteljesítményünk mellett szép támadásokat vezetve, gyakran kerültünk-főleg szélsőink- gólhelyzetbe, de lehetőségeinket rendre elhibáztuk. Szigetszentmiklós egységes masszív csapatként funkcionált, így megérdemelten vitte haza a két pontot.

LU16 II. osztály A csoport

Gárdony-Pázmánd NKK – Veszprém Pannon SE 25 – 25 (11-11)

Botos Cs. (kapus)- Karpf 7, Kovács 3, Fejes 1, Marxreiter, Papp 3, Botos P. 3, Madarász 2, Fett 1, Nagy 3, Fessler, Bese 2.

Bacsi Mihály, vezetőedző

A mérkőzésen elejétől végéig fej-fej mellett haladtunk ellenfelünkkel. Hol a Veszprém hol mi vezettünk szép ötletes támadásokat. Sajnos a védekezésünkben akadtak hiányosságot. Kiemelkedő kapus teljesítmény mellett a kipattanó labdákat nem sikerült megszereznünk, amiból ellenfelünk gólokat szerzett. A hajrában két gólos előnyünket nem sikerült kihasználnunk, türelmetlenül támadtunk, amely megbosszulta magát. Végül úgy érzem igazságos döntetlen született.

NBII B csoport

Vasas SC U21 – Gárdony – Pázmánd NKK II.  35-28(17-11)

TÓTH, MAGYAR (kapusok) – Lénárt 1, Bozsok 5, Kőszegi 3, BERNÁTH 8, Füzes 2, Mészáros 1, Erdélyi, Domak 2, Balogh, Trombitás 1, Eliádesz 5, Balogh

Dabrowski-Pados Mónika, vezetőedző:

A mérkőzés kimondottan jól indult a részünkről, sajnos a félidő második fele már megpecsételte a másodikat is. Voltak nagyon szép megoldásaink, de a Vasas csapata kihasználta a fizikai fölényét és csak nőtt a különbség. Sok buta hibát vétettünk támadásban, azon leszünk, hogy a következő mérkőzésre ki tudjuk majd javítani. A lányoktól sokkal magabiztosabb játékot várok, hiszen a nyáron szépen dolgoztak az alapozás alatt és az utolsó edzőmérkőzéseken meg is mutatták mire képesek. Pozitív még, hogy kapusainkra nem lehet panasz, illetve Bernáth Réka kiemelkedően játszott. Gratulálok az ellenfél csapatának!