38. hét utánpótlás eredmények

LU20 III. osztály

Bicske TC – Pázmánd NKSE 30-34(13-18)

TÓTH, Bálint (kapusok) Mikó 2, Dobos 1, Szigeth 4, Trombitás 1, Nagy, KIRÁLY 9, MIHÁLY 9, Fuchs, Fischl, Balogh 1, IGNÁCZ 7.

Jancsekityné Flesser Dóra, vezetőedző:

Nem teljes kerettel tudtunk erre a mérkőzésre készülni, különböző egészségügyi és más problémák miatt. A védekezésben így egy kicsit más felállást kellett alkalmaznunk, amit a lányok megoldottak, voltak végre gyors támadásaink, aminek köszönhetően végig vezetve, magabiztosan hoztuk a mérkőzést. Remek kapusteljesítmény párosult a győzelemhez.

LU18 II. osztály

PTE PEAC- Pázmánd NKSE 33-28(21-17)

Bálint (kapus)-Mikó 8, Kiss, Király 2, Sziget 7, Busa 1, Trombitás 2, Botos1, Búza 4, Fischl, Dobos 3.

Bacsi Mihály,vezetőedző:

A találkozón nem igazán sikerült a kezdés, mivel ellenfelünk kihasználta technikai hibáinkat. Védekezésünk sem állt össze kellőképpen, a beálló játékossal meggyűltek a bajunk. A legnagyobb probléma a helyzetkihasználással volt ugyanis 14 ziccert hagytunk ki szélről és beállóból egyaránt. Így nem lehet egy hasonló képességű csapat ellen nyerni.

LU16 II. osztály A csoport

Kozármisleny II. – Gárdony-Pázmánd NKK 29-13 (13-5)

Botos Cs. (kapus)-Karpf 2, Kovács 5, Fejes 1, Botos 2, Fessler 2, Madarász, Fett 1, Nagy, Bese.

Bacsi Mihály, vezetőedző

Sajnos rossz előjelekkel indultunk hosszú utunkra, mert egy szem kapusunk nem edzett betegség miatt és valójában félig betegen jött el a találkozóra, az egyik leggólerősebb játékosunk családi program miatt nem tudott rendelkezésünkre állni. A mérkőzés első perceiben Bese Dorotit kellett levinni a pályáról sérülése miatt, aki nem tudott tovább játszani. Ezt tetőzte, hogy Madarász Hanna rosszul lett 10 perc után, őrá sem lehetett számítani. Így sajnos végig futva az eredmény után súlyos vereséget szenvedtünk a kiváló játékerőt képviselő ellenfelünktől.

NBII B csoport

Gárdony-Pázmánd NKK II – Red Velvet 19-36(11-20)

Magyar, Tóth(kapusok)- Eliádesz 2, Bozsok 5 (3), Kőszegi 1, Bernáth 2, Füzes 1, Domak 1, Mészáros, Lénárt 2, Erdélyi 3, Balogh 1, Ignácz, Balogh, Mihály 1.

Dabrowski-Pados Mónika, vezetőedző:

Vereséggel zártuk ezt a hétvégét. Csalódott vagyok, mert készültünk ellenük, átbeszéltük, hogy mi lehet a megoldás, mégsem sikerült semmi, amit elterveztünk. Sajnos a 45%-os lövés hatékonyság és az 5%-os védés hatékonyság alátámasztja az eredményt. Ami pozitív, hogy rengeteg támadást fejeztünk be szélről. Kár, hogy a legtöbb helyzetet pont ott hibáztuk el. Örülök, hogy van, akiket hozzáállásukért ki tudtam emelni. Két hetünk van, hogy összekapjuk magunkat és behozzuk a lemaradást. Gratulálok az ellenfél csapatának! 

OGYB LU14

Pázmánd NKSE A – Alba FKC I. 21-7

Siófok KC – Pázmánd NKSE  23-31

Alba FKC I. – Pázmánd NKSE B 16-23

Pázmánd NKSE – AFKC3-Csákvár 20-19

Virincsik Anasztázia, Takács Sára edzők:

Ebben a szezonban két vegyes csapattal veszünk részt az U14-sek versenyében. Az első fordulóban kevesebb játékossal tudtunk kiállni a mérkőzésekre, mert többen lebetegedtek, így akik játszottak nagyobb terheléssel kellett megbirkózniuk. A lányok jó teljesítményt mutattak, talán egy-kettő játékosunk volt haloványabb. Támadásban mind a két csapat remek beálló játékot játszott. A célunk ebben az évben az, hogy tovább csiszoljuk az egyéni technikai képességeket, fejlesszük a kondicionális és koordinációs képességeket, valamint az is feladat, hogy játékosaink megtanulják felvállalni az egyéni felelősséget az edzéseken és a mérkőzéseken is.