40.hét utánpótlás eredményei

NBII B csoport

Gárdony-Pázmánd NKK II. – TFSE 26-30(11-19)

Összeállítás, gólszerzők: Magyar(kapus) – Lénárt 3, Bozsok 3, Kőszegi 2, BERNÁTH 8(2), Füzes, MÉSZÁROS 5, Balogh M., Erdélyi 2, Eliádész 3(1), Ignácz, Trombitás, Balogh, Fucsch

Dabrowski-Pados Mónika, vezetőedző:

Részünkről elég változó mérkőzésről beszélhetünk, hiszen egy gyengébb első félidő után egy parádés második félidőt mutatott a csapat. Sajnos mínusz 10 gólos hátrányt szedtünk össze nagyjából 35 perc alatt, majd egy csettintésre megváltozott minden és körülbelül 12 perc alatt egy 8:1-es szériát mentünk, sajnos az utolsó pár percben nem volt mellettünk a szerencse és el is fáradtunk ebben a hajrában. Ha lett volna egy ilyen 10 perces blokk az első félidőben is, azt gondolom jó eséllyel mi tartjuk itthon a két pontot. Ebből építkezünk tovább, dicséret illeti a lányokat, hogy talpra álltak, ez egy nagyon fontos dolog. Gratulálok az ellenfél csapatának!

LU18 II. osztály

Gárdony-Pázmánd NKK – Gyömrő KA 25-21 (14-9)

Összeállítás, gólszerzők: Bálint (kapus)- Sziget 7, Fischl, 5, Mikó 1, Pósa 4, Busa 1, Búza 2, Király 4, Dobos 1, Madarász, Botos, Karpf, Kiss, Fett.

Bacsi Mihály, vezetőedző:

A mérkőzésen jól kezdtünk 8-2 re is vezettünk. Utána sajnos sok hibát ejtettünk, sok ziccerhelyzetet hibáztunk. A mérkőzés nagy részében vezettünk egészen az utolsó 15 percig. Hibáinkat ellenfelünk kihasználva megszerezte az egy gólos vezetést. Majd az utolsó játékrészben egy 5-0 eredményt csináltunk. Pozitív volt, hogy már vert helyzetből felállva kiharcoltuk 4 gólos győzelmet.

LU16 II. osztály A csoport

Gárdony-Pázmánd NKK – Répcelak SE  25-27 (11-17)

Összeállítás, gólszerzők: Botos Cs(kapus)- Nagy 4, Papp 6, Fejes 2, Bese, Karpf 4, Fett 1, Kovács 8, Madarás, Botos P., Flesser, Marxreiter.

Bacsi Mihály, vezetőedző:

Sokat nem tudtunk a csapatról annyit viszont igen, hogy eddigi ellenfeleit nagyarányú különbséggel győzte le. Óvatosan kezdtük a találkozót, sajnos a sok technikai hibáinkat kihasználta ellenfelünk és az első félidőben 6 góllal vezetett. A második játékrészben nagyon kreatív támadásokkal és kemény védekezéssel megleptük a vendégeket. Kezdtünk felzárkózni és visszajönni a meccsbe. Olyannyira, hogy a félidő 15. percében először megszereztük a vezetést. Sajnos a végjátékban kétszer kerültünk ember hátrányba, ami kétgólos vereséget eredményezett. Nagyon elégedett vagyok a csapat hozzáállásával, egységével, egy nagyon jól kézilabdázó csapattal játszottunk egy szoros mérkőzést.

OGYB LU14 IX. csoport

Pázmánd NKSE B – Bicske TC 27-9

Százhalombattai Vuk SE I. – Pázmánd NKSE 27-14

Pázmánd NKSE B – Moyra Budaörs KSE II. 26-15

Pázmánd NKSE A – Moyra Budaörs KSE I. 20-27

Virincsik Anasztázia, Takács Sára edzők:

Felemás eredménnyel zártuk a hétvégét. Az A csapat egyik legeredményesebb játékosa más program miatt nem volt velünk, így tudtuk, hogy nehezebb lesz a játékunk. Sajnos a lányok nem tudták sem védekezésben, sem támadásban azt mutatni, amit már megszoktunk tőlük. A B csapatunkat dicséret illeti, mert határozott és kemény védekezés eredményeként a támadásban is szép dolgokat csináltak és csapatjátékban voltak nagyon erősek ezen a napon. Összességében azt állapítottuk meg, hogy a mi csapataink alkalmazzák legtöbbször a távoli zónákból történő átlövéseket, amiből sok szépségdíjas találat is született!