41.hét utánpótlás eredményei

NBII B csoport

Tatai AC – Gárdony-Pázmánd NKK II. 30-25(13-12)

Összeállítás, gólszerzők: Magyar – Lénárt 2, BOZSOK 8(5), Kőszegi 3, Bernáth 5(1), Eliádész 3(1), MÉSZÁROS 2, DOMAK 1, Füzes, Ignácz 1, Trombitás, Fuchs, Erdélyi, Balogh

Dabrowski-Pados Mónika, vezetőedző:

Elég nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Azt gondolom döcögős kezdés után jól folytattuk a meccset. A második félidőben sajnos több probléma is volt, főleg támadásban rengeteg technikai hibát vétettünk és a külső körülmények sem segítettek előre lépni. Sajnos hetek óta küzdünk a játékosok hiányával a meccseken. A lányok motiváltak voltak, a védekezésre fogunk tudni építeni Bozsok-Domak-Mészáros-Bernáth négyes kimondottan jól mozgott együtt. Illetve Bozsok Dórit kiemelném, végig játszva a mérkőzést jó teljesítményt nyújtott. Gratulálok az ellenfél csapatának!

LU20 III.osztály

Gárdony-Pázmánd NKK – Solymár SC 30-17 (12-8)

Összeállítás, gólszerzők: Bálint, Tóth (kapusok)- Mikó 1, Szigeth 9, Busa 1, Trombitás 2, Buza 6, Mihály 3, Pósa 1, Rácz 3, Fuchs, Ignácz 4.

Jancsekityné Flesser Dóra, vezetőedző:

Technikai okok miatt elmaradt mérkőzést pótoltunk a hétközi fordulóban. Álmosan, dekoncentráltan kezdtük a mérkőzést, sok technikai hibával, kihagyott helyzetekkel, viszont a védekezésünk kiválóan működött, ez a kapott gólok számán is meglátszott. A második félidőre egy sokkal pontosabb, gyorsabb kézilabdát produkálva arattunk fölényes győzelmet. A helyzetkihasználásunkon sokat kell még dolgoznunk, mivel a következő mérkőzéseinkbe, ezek a hibák már nem fognak beleférni.  Külön öröm számomra, hogy mindenkinek játéklehetőséget tudtam biztosítani. 

LU16 II. osztály A csoport

Gárdony-Pázmánd NKK – Sümeg VSE 26-30 (13-13)

Összeállítás, gólszerzők: Botos Cs.(kapus)-Ferencsik1, Karpf 10, Kovács 6, Papp 1, Botos P., Fessler 2, Madarász, Fett 1, Fejes 2, Nagy 3, Bese.

Bacsi Mihály, vezetőedző:

Az előjelek alapján mi voltunk esélyesebbek a győzelemre, ami a mérkőzés első félidőjében be is igazolódott. Mi domináltunk, többször vezettünk 3 góllal is. A második félidőben nagyon sok technikai hibát vétettünk, a védekezésünkben nem találtuk a távolságokat rendre elveszítettük az egy-egy párharcokat. Sajnos a vártnál ellentétben ellenfelünk megérdemelten szerezte meg a győzelmet.

OGYB LU12

Pázmánd NKSE – ÓKSI-Gárdony

ÓKSI-Gárdony – Bajnok DSE Nemesvámos 1.

KK Ajka SE – Pázmánd NKSE

ÓKSI-Gárdony vezetőedző, Bernáth Gyöngyi:

Nekünk még ez volt az első nagypályás fordulónk, hiszen tavaly még szivacskézilabdát játszottunk U10-ben. Természetesen mindkét mérkőzésen látszott a testfelépítésben, korban, tapasztalatban a különbség, az ellenfeleink javára. Egy dologban nem látszott a különbség, a lelkesedésben! Nagyon büszke vagyok a lányokra, hogy egy pillanatig sem adták fel, kihozták magukból, amit lehetett az adott helyzetekben, még az utolsó pillanatokban is visszafutottak az ellenfél játékosaival. Persze még sok hibával játszottunk, rengeteget kell gyakorolnunk, rutint kell szereznünk! Az első mérkőzésen a Pázmánd NKSE „testvér csapatunk” ellen egész jól felvettük a harcot, de látszott, hogy ők már tavaly is nagypályán játszottak, technikailag jóval erősebbek voltak! A Bajnok DSE Nemesvámos 1 egy rendkívül jó játékerőt képviselő, korban és termetben is fölénk nővő csapattal nagyon nehéz volt a küzdelem, de a lányok itt is erőn felül hajtottak. Örülök, hogy a nagyarányú vereség ellenére sem keseredtek el a játékosaim. A hazai mérkőzésünkre nagyon sok szülő kilátogatott, lelkesen szurkoltak, buzdítottak bennünket. Köszönjük szépen! Továbbra is számítunk támogatásukra! Sajnos történt egy komolyabb sérülés is, egyik játékosunknak eltört a keze, neki mielőbbi felgyógyulást kívánunk! Összességében elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával, teljesítményével, lelkesen gyakorolunk továbbra is!

Pázmánd NKSE vezetőedző, Major Dávid:

A hétvégén mi is megkezdtük szereplésünket az idei szezonban. Az első mérkőzést nagyon álmosan kezdtük, rengeteg technikai hiba és pontatlanság csúszott támadásainkba, védekezésünkre és kapusteljesítményünkre azonban nem lehetett panasz. A második mérkőzésre sikerült rendeznünk a sorokat, elöl is hátul is jól dolgoztak a lányok, így nagy fölénnyel sikerült felülkerekednünk az Ajka csapatán. Úgy gondolom, hogy ezen a mérkőzésen mindenki a jobbik arcát mutatta, mindekit dicséret illet!