Piller Kármen folytatja nálunk pályafutását

A szerb első osztályú Jagodina csapatánál volt kölcsönben az Alba Fehérvár KC játékosan. Külföldi játék percek és tapasztalatszerzés után csatlakozott hozzánk Kármen.

– Székesfehérváron kezdtem kézilabdázni ott is mutatkoztam be az NBI-ben. Öt évet töltöttem Fehérváron, ahol nagyok sok nemzetközi tapasztalattal rendelkező játékos volt a csapattársam, akiktől rengeteget tanultam. Tavaly fél évet a szerb első osztályban játszottam, ahol rengeteg játék percet kaptam és megismerkedtem egy új kultúrával.

A 2021/2022-es bajnoki szezont a Gárdony-Pázmánd NKK színeiben kezded meg, mit vársz a szezontól és vannak-e elvárásaid magaddal szemben?
– Nehéz utóbbi két szezonon vagyunk túl, mind mentálisan mind fizikálisan kimerítő volt ez mindenki számára. Ugyanakkor idén minden lehetőségünk adott lesz ahhoz, hogy elérjük a céljainkat. Szeretnék húzóemberként visszatérni Magyarországra és a lehető legtöbbet fejlődni.

Január óta edzel a csapattal. Hogy érzed itt magad, sikerült beilleszkedni?
– A lányok nagyon aranyosan fogadtak már januárban, igaz a csapat nagy részét már korábbról csapattársként vagy ellenfélként ismertem így egyszerű volt a beilleszkedésem.

Sok sikert kívánunk Kármen!