Utánpótlás beszámolók a hétvégéről

U10, U12 és U14-es csapataink pályára léptek a hétvégén!

Kisiskolás verseny LU10
Szigetszentmiklós NKSE – Pázmánd NKSE
Pázmánd NKSE – Vecsési SE

Zámori Dorina: Elkezdődtek a tavaszi fordulók az U10-es lányokkal Gyálon léptünk pályára. A gyerekek izgatottan várták már, hiszen közel két hónapja nem volt mérkőzés. A kezdeti izgalom után fegyelmezetten játszottak. A védekezés kifejezetten tetszett, határozottan és keményen védekeztek a lányok sok ütközéssel és faultal. Támadó játékunk elején kicsit meg voltunk szeppenve, de hamar átlendültünk és bátran, lendületesen játszottunk. Büszke vagyok rájuk, mindenki nagyon ügyes volt és kivette a részét. Szép volt lányok!

Gyermekbajnokság LU12 – VIII. csoport
Csepel DSE – Pázmánd NKSE 18-17 (8-7)
Pázmánd NKSE – Csepeli KSE 10-0

Bernáth Gyöngyi: Nehezen lendült a csapat a játékba. Elég sok hibával játszottunk. A második félidőben 4-el is vezetett az ellenfél. Fel tudtunk zárkózni, sok szép megoldás született, de már az egy gólos hátrányt nem tudtuk lefaragni! Második mérkőzés: A Csepeli KSE nem tudott kiállni, csak 6 fővel, így hivatalosan 10:0-ra megnyertük a meccset. Tét nélkül lejátszottuk a mérkőzést (mi is 6-an álltunk fel). Felszabadultan, remek játékkal, 20 góllal is tudtunk nyerni. Cserélhettem bármikor, így mindenkinek lehetősége nyílt a bizonyításra. Minden játékos tudott gólt lőni, jó lehetőség volt a gyakorlásra! Összességében dicséret illeti a lányokat, hiszen régen játszottak mérkőzést, hiszen sokat hiányoztak (betegség, karantén miatt)!

OGYB LU14 – VIII. Felsőház
Gárdony-Pázmánd NKK – Szigetszentmiklós NKSE 20-19 (9-11)
Gárdony-Pázmánd NKK – Dabas KC VSE 20-33 (7-17)

Flesser Dóra: U14-es csapatunk a tavaszi fordulóit a felsőházban folytatja, mivel az őszi szezont a csoportja 2. helyén zárta. Tudtuk, hogy innentől csak nehéz mérkőzések várnak ránk, ennek megfelelően keményen dolgoztak a lányok a téli alapozás alatt. Kisebb sérülésekkel kezdtük meg a szezont, ami meg is látszott a játékunkon. Az első mérkőzésünket a Szigetszentmiklóssal játszottuk. Kicsit álmosan kezdtünk, de javuló játékunknak köszönhetően, óriási csatában 1 góllal győztünk. A második meccsünk a nagy rivális Dabassal volt, ahol sajnos gyenge védekezésünk miatt alul maradtunk. Dolgozunk tovább, hogy minél jobb eredményeket érjünk el.

Hajrá Gárdony!