Győzelemmel kezdtük a 2023-as évet

Nagyon fontos két pontot hoztunk el Tökölről.

Magabiztosan kezdtük az első félidőt, óriási tempót diktálva. Téli igazolásaink, Kovács és Kukucska remekül kezdték a mérkőzést előbbi 3, utóbbi 1 góllal járult hozzá a remek kezdéshez. 7. percben 1-4-et mutatott az eredményjelző. Nagy Attila nem is tartogatta magánál az időkérő tábláját. Jót tett a hazai csapatnak az egy perces szünet, 17. percben 6-7 volt az állás.

Kukucska Viktória támadásban és védekezésben is remek teljesítményt nyújtott


Támadásban ötletes megoldásokkal tudtunk érvényesülni, továbbá a kemény védekezésünk mögött kapusaink is remekül szerepeltek. Kovács és Hamuth páros játéka meghatározó volt az első félidő végén, illetve szélsőink, Lukovics és Ágoston stabil és magabiztos teljesítménye kellett ahhoz, hogy a félidőt 6 gól előnnyel zárjuk, 9-15.

Lukovics Boglárka 8 góllal járult hozzá a győzelemhez
Ágoston Nóra nagyszerű védekezése mellett 3 gólig jutott

A második félidőben is hasonló volt a forgatókönyv. Becséri 4 gólja mellett jól szervezte a játékot, padról érkező játékosaink Sárvári és Takács is hamar felvette az összecsapás tempóját. Az eredmény alakulásán 40-45. perctől a vendég csapat emberfogása faragott a különbségen, de időben alkalmazkodtunk ezzel meg tudtuk tartani előnyünket.

Nagyszerű csapatmunkával hoztuk haza a bajnoki egységeket, ezzel felzárkóztunk kicsit a középmezőnyhöz.

NBI/B Női Felnőtt – 14. forduló
Szent István SE – Gárdony-Pázmánd NKK 27-32 (9-15)
Gólszerzők: Lukovics 8, Kovács 7, Becséri 4, Ágoston 3, Hamuth 3, Takács 2, Kukucska 2, Bánfai 1, Sárvári 1, Zámori 1.
Védés: Kaffka 10, Csatlós 6.

A héten folytatjuk tovább a kemény munkát, hiszen a hétvégén is hasonlóan nehéz ellenfél érkezik hozzánk a Gárdonyi Általános Iskola Sportcsarnokában. Felnőtt csapatunk 28-án szombaton az Orosháza csapatát fogadja vendégül.

Hajrá Gárdony!