NBII és NBI/B női felnőtt együtteseinek eddig lejátszott tavaszi eredményei

NBII Női Felnőtt – Dél-nyugat
Gárdony-Pázmánd NKK – SZISE U22 32-28

Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést. Dunaújvárosból kölcsönben érkező Nemes Laura kezdte a gól gyártást. Remekül használtuk ki a helyzeteinket, így 7-1-et mutatott az eredményjelző a 10. percben. Ez a kezdés meg is alapozta a mérkőzés folytatását. A lányok higgadtak voltak, sikerre éhesek ezáltal végig vezetve tudták kontrollálni az összecsapást. Rendezett védelem mögött Knauer Csenge nagyon jó százalékkal védett, támadásban szép megoldásokkal zártunk, ezzel itthon tartottuk a két pontot.

NBI/B Női Felnőtt
Eszterházy SC – Gárdony-Pázmánd NKK 26-23

Bajnok aspiráns otthonában tisztes helytállás. Ez a mondat abszolút helyén való, bár kicsit fájó a vereség, hiszen benne volt a levegőben a győzelem illata. Az első félidőben fej-fej mellett haladtunk. Voltak pontatlan befejezések és technikai hibák, de a védelem jól működött mindkét oldalon. Egész az 55. percig lemásoltuk az első játékrészt, Kaffka Eszter a kapuban remek teljesítményt nyújtott, de sajnos nem volt elengedő ahhoz, hogy erőre kapjunk és elhozzuk a két pontot. Az utolsó 5 percben a hazai csapat nagyon jól használta ki hibáinkat így sajnos nem volt kérdés a bajnoki egységek sorsa.

NBI/B Női Felnőtt
Gárdony-Pázmánd NKK – Levendula Hotel Algyő 24-29

Győzelemre éhes csapatok érkeztek a gárdonyi sportcsarnokba. Igaz az Algyő csapata elismerésre méltóan szerepel ebben a bajnokságban és ez mutatja is a tabella helyezésüket, nekünk égetően kellenek a bajnoki pontok, hogy feljebb tudjunk mászni a 15. helyről. Érzékelhettük, hogy nagyon összeszokott és fegyelmezett brigádról van szó. Ami mindkét illet, ezeket a jellemzőket nyugodt szívvel elmondhatjuk magunkról is, hiszen mindig nagyon akarjuk a győzelmet és a sikereket csapatként, de egy pici apróság hiányzik még a szerkezetből. Nap mint nap keményen dolgoznak a lányok és mindenki bízik abban, hogy meg lesz ennek a gyümölcse. A pici hiányzó darabot a szerkezetből megtaláljuk és megyünk előre.

Hajrá Gárdony!