37.hét utánpótlás eredményei

U17 II. osztály

Gárdony-Pázmánd NKK – Dunaújvárosi Virág KSE 25-30 (12-14)

László (kapus)- Mikó 7, Kiss, Pósa 5, Papp 2, Trombitás, Szigeth 7, Buza 1, Karpf, Fett, Busa 2, Kócz, Fischl 1.

Vezetőedző: Jancsekityné Flesser Dóra

Edzői nyilatkozat:

Sokat készültünk erre a mérkőzésre, ennek megfelelően jól is kezdtünk, szép támadásokkal, kemény védekezéssel, sikerült előnyt szereznünk, amit a szünetig tudtunk csak megtartani. Sajnos a második félidőben a hosszabb csere paddal rendelkező Dunaújvárosi együttes átvette a vezetést, amit már nem tudtunk ledolgozni. Ennek ellenére büszke vagyok a lányokra, mert végig hajtottak és nagyot küzdöttek.

LU 19. III. osztály

Gárdony-Pázmánd NKK – Pilisvörösvári KSK 31-35 (18-19)

László (kapus) – Mikó 1, Süle 4, Pósa 1, Trombitás F., Nagy, Szigeth 1, Buza 3, Trombitás L. 16, Rumpler 2, Busa 1, Kócz, Fischl 1, Fuchs, Balogh 1.

Vezetőedző: Jancsekityné Flesser Dóra

Edzői nyilatkozat:

Dekoncentráltan, fáradtan érkeztünk erre a mérkőzésre, az előző napi mérkőzés miatt. Ennek ellenére megvoltak a lehetőségeink, de nem tudtunk vele élni. A Pilisvörösvár csapata átvette a félidőre a vezetést, amit már a mérkőzés végéig meg is tartott. Iszonyatos sok helyzetet, ziccert hibáztunk, ami megbosszulta magát. Dolgozunk tovább, hogy ezezeket a hibákat kijavítsuk. 

NB2 B csoport

Vasas SC U21- Gárdony-Pázmánd NKK U21 44-33 (25-17)

Knauer Csenge(kapus)-Süle 3, Bukovics 4, Tolvaj 10, Rezneki 9, Rumpler 1, Tuba 1, Mandel 4, Balogh 1, Trombitás, Nagy.

Vezetőedző: Guricsné Horváth Beáta

OGYB. LU15 II.osztály V/A csoport, Tatabánya

Pázmánd NKSE- Solymár SC 20-16 (11-7)

Tarján SE-Pázmánd NKSE 25-20 (11-7)

 Bacsi Mihály vezetőedző nyilatkozata:

Az első mérkőzésen csapatom kimagaslóan jól védekezett, akcióból ellenfelünk az elején szinte nem tudott eredményes lenni. Támadásban is sok helyzetet alakítottunk ki, de a ziccerkihasználásban voltak gondjaink. Végig vezetve megérdemelt győzelmet arattunk.

A forduló második mérkőzésén a Tarján csapata ellen izgalmas mérkőzést játszottunk. Ellenfelünk a jobb ziccerkihasználás miatt tudott fölénk kerekedni. 18 tiszta gólhelyzetet hibáztunk, ebből 7 darab büntetőt, amely megbosszulta magát. Összességében elégedett vagyok a játékosaim hozzáállásával, a látott hibákat igyekszünk kijavítani.