40.hét utánpótlás eredményei

LU 17.II. osztály

Mosonmagyaróvár – Gárdony-Pázmánd NKK 32-21 (16-14)

Forrás: Szabó Tamás

László (kapus) – Mikó 5, Kiss, Kócz 1, Pósa, Trombitás 3, Szigeth 3, Karpf 1, Busa 4, Marxreiter, Fischl 3, Fett 1, Plasek. 

Jancsekityné Flesser Dóra vezetőedző értékelése:

Nehéz mérkőzés elé néztünk pénteken, a listavezető otthonába látogattunk Mosonmagyaróvárra. Még mindig két meghatározó játékosomat nélkülöznöm kellett, ennek ellenére nagyon jól kezdtük a mérkőzést. A félidőben csak 2 góllal vezetett az ellenfél. A második félidőben elfáradtunk, így a mosoni lányok simán hozták a mérkőzést. Ennek ellenére nem vagyunk elkeseredve, mert az első félidőben nyújtott játékunk és a kapusteljesítményünk is kiváló volt. 

LU 19. III. osztály

Gárdony-Pázmánd NKK – Budakalászi SC 1995 42-32 (23-13)

László (kapus) – Mikó 4, Süle 10, Kócz 1, Trombitás F. 3, Nagy, Szigeth, Mihály 6, Trombitás L. 11, Rumpler 2, Tuba 3, Busa, Fischl 1, Fuchs, Balogh 1.

Jancsekityné Flesser Dóra vezetőedző értékelése:

Kiválóan kezdtük a mérkőzést, már az első félidőben 10 gólos előnyt dolgoztunk ki. Szép támadásokat vezettünk, jól működött a védekezésünk és az egyéni teljesítmények is kiválóak voltak. Külön öröm számomra, hogy mindenkinek játéklehetőséget tudtam biztosítani.  

NB2 B csoport

Gárdony-Pázmánd NKK U21– Alba Fehérvár KC U21 11-43 (6-25)

Bukovics 1,Knauer(kapusok)-Süle 3,Nagy, Rumpler,Tuba,Tóth Ficsor 5,Balogh 2.

Vezetőedző: Guricsné Horváth Beáta

OGYB LU 14 VII. csoport

2023.10.08. Komárom, Városi Sportcsarnok

Pázmánd NKSE : Ácsi Kinizsi 23 : 11 (14:7)

Pázmánd NKSE : Mór 31 : 1 (13:1)

Bacsi Mihály vezetőedző értékelése:

Első mérkőzésünket Ácsi Kinizsi ellen játszottuk. Csapatom a mérkőzés elején kissé lassan kézilabdázott. A második félidőben egy fordulattal feljebb kapcsolva, látványos szép támadásokkal szép egyéni teljesítményekkel tudtunk megérdemelten, fölényesen győzni. A második mérkőzésünket Mór ellen játszottuk. Mór ellen kevésbé fegyelmezetten – a megbeszélt taktikát sokszor nem megtartva -játszottunk. Ennek ellenére fölényes győzelmet arattunk. Szinte minden játékos tudott gólt szerezni. Gratuláció a Lányoknak!

OGYB LU12 VIII. csoport

Alba Fehérvár KC – Pázmánd NKSE 12-34(3-17)

Martonvásár – Pázmánd NKSE 2-33(1-19)

Takács Sára vezetőedző értékelése:

Gratulálok a lányoknak a két győztes mérkőzéshez. Visszakaptuk azokat a technikai elemeket, amiket edzésről edzésre gyakorlunk mind védekezésben, mind támadásban, illetve külön öröm számomra, hogy mindenki hozzá tudott tenni a sikerhez. 

Virincsik Anasztázia edző értékelése:

Ebben a fordulóban két olyan csapattal találkoztunk, amelynek játékosai még rövid ideje ismerkednek a kézilabdával. Mind a kettő mérkőzésen védekezésben rengeteg labdát szereztünk, amiből könnyű gólokat tudtunk lőni. Jó lehetőség volt az is, hogy éles mérkőzésen gyakorolhattuk a zártabb, 6:0-s védekezést is. Fegyelmezett, bátor és eredményes játékot mutattak a lányok, amit majd  a következő fordulókban képzettebb csapatok ellen is magabiztosabban tudnak hasznosítani.

Forrás:Szabó Tamás
Forrás:Cseh Péter @csezare.foto