46.hét utánpótlás eredményei

NB2 B csoport

Gárdony-Pázmánd NKK U21- Vasas U21 31-31(18-18)

Knauer(kapus) 1- Bukovics 2, Mandel, Barna 5, Tóth Ficsor 6, Süle 9/5, Rezneki 5, Tolvaj 1 (1), Ignácz, Mihály 2.

Dabrowski-Pados Mónika, vezetőedző értékelése:

Nagyon örülök, hogy végre megszereztük az első pontunkat, bár nagyon közel voltunk hozzá, hogy megnyerjük a mérkőzést. Ehhez a sportághoz sokszor kell a szerencse is, ami az utolsó 3 másodpercben a Vasas csapatát szolgálta. A kapus teljesítményünk kiemelkedő volt az egész mérkőzésen! E mellett időnként remek volt a védekezés és támadásban is jöttek a szép megoldások. Végre egy csapatként játszottak a lányok a pályán, gratulálok Nekik az egy ponthoz!

LU19. III. osztály

Gárdony-Pázmánd NKK – Esztergomi Vitézek RAFC 33-37(18-20)

László (kapus), Mikó 4, Süle 12, Kócz, Pósa 2, Trombitás F.,Szigeth ,Búza1 , Mihály 7, Fischl, Fuchs, Ignácz 7.

Jancsekityné Flesser Dóra, vezetőedző értékelése:

A bajnokság első helyén álló Esztergomot fogadtuk hazai pályán. Több meghatározó játékosomat nélkülöznöm kellett egészségügyi problémák miatt. Ennek ellenére kiválóan kézilabdáztunk és egy végig nagyon szoros mérkőzésen szenvedtünk vereséget. Minden játékosomat dicséret illeti, nagyot küzdöttek. 

LU17. II. osztály

Gárdony-Pázmánd NKK – Szigetszentmiklós NKSE 22-25(8-11)

László (kapus), Mikó 3, Kiss, Kócz , Pósa 2, Trombitás 2, Szigeth 9, Buza , Karpf, Fett, Busa 2, Fischl 4.

Jancsekityné Flesser Dóra, vezetőedző értékelése:

Végre egy jó mérkőzést játszottunk, ahol a védekezésünk és a támadásunk is jól működött, ehhez jött egy jó kapusteljesítmény is. Nagyon rövid volt a kispadunk, így a végére elfáradtunk és nem sikerült megszereznünk a két pontot, de ennek ellenére jó volt látni, hogy végre igazi csapatként küzdöttünk, látszott a lányokon sok befektetett munka is. Dolgozunk tovább, hogy elérjük célkitűzéseinket!

OGYB LU13

Érd – Pázmánd NKSE 16-11(12-8)

ASI- Pázmánd NKSE 29-15(12-10)

Virincsik Anasztázia, vezetőedző értékelése:

A hazai rendezésű fordulóban két nagyon jól felkészített csapattal találkoztunk. A lányok megijedtek az ellenfelüktől és többen nem tudták azt nyújtani, amit idáig megszokhattunk tőlük. Mind a kettő mérkőzésen az első félidők voltak jobbak, ezek közül is az ASI elleni bátor, kreatív játék és megfelelő küzdőszellemet tudnám kiemelni. A vereségek mindig megmutatják azt, hogy miben kell fejlődnünk és nem szabad elkeseredni, mert van olyan, hogy aznap alig sikerül valamit is megvalósítanunk abból, amit valóban tudunk.

Takács Sára, edző értékelése:

A hétvégén két fizikálisan erős és jó képességű játékosokból álló csapatokkal mérkőzhettünk meg. Az első mérkőzésen nem sikerült a lányokat felébreszteni, sem védekezésben, sem pedig támadásban. A Vasas elleni mérkőzésen ugyan több volt a rossz periódus, mint a jó, azonban úgy gondolom amilyen játékot játszottak a lányok az első félidő második részében azért mindenképp dicséret illeti őket, és a jövőben igyekszünk ezekre a pillanatokra támaszkodva építkezni.

OGYB LU15

Kőkúti Sasok DSE – Pázmánd NKSE 28:14 (13:10)

Tarján SE – Pázmánd NKSE 22:14 (12:8)

Bacsi Mihály, vezetőedző értékelése:

A tabella első helyén álló tatai csapat ellen jól kezdtünk, védekezésünk jól működött. A második játékrészben kissé szétesve tudásunk alatt kézilabdáztunk. Ellenfelünk megérdemelten győzött. A második mérkőzésre nagyon készültünk. Sajnos görcsössé vált szinte minden játékosom játéka. Egyedül a kapusteljesítmény illeti dicséret. Támadásban nem tudtuk megnyerni az egy-egy elleni párharcokat. Illetve az emberelőnyös helyzeteinket sem tudtuk kihasználni. Kapusom, Pintér Kitti mindkét mérkőzésen 40%-os mondhatni extra teljesítményt nyújtott.

Forrás(fotó): @csezare.foto, Szabó tamás